27 Juni 2013

Vaknade klockan åtta av att det var en massa oljud hos grannen, Maggie. De höll på att gräva för att byta rör, tror jag det var.
Direkt efter frukosten ringde Marianne. Tiden för Oriflame beställningen gick ut igår men hon vet att jag brukar beställa dagen efter för att vara på den säkra sidan. Så nu hade hon tur för jag skulle precis gå iväg till datorn för att skicka beställningen.
I dag tog jag tag i något jag har funderat på länge. Städade hyllan och skrivbordet i datarummet. Det tog sina timmar kan jag lugnt säga. Mycket damm och mycket papper som gick att slänga. Ser riktigt välstädat ut nu. Det är nästan så jag njuter varje gång jag tittar på den fina ordningen. 
Sten-Åke höll på och plockade i sina lådor så vi glömde bort tiden. Men vi upptäckte vid tvåtiden att vi faktiskt var rätt så hungriga. Vi kostade på oss att gå ner till Kinesen och äta lunchbuffé. Vi hade precis börjat äta när gumman go ringde. Då var hon hemma hos oss. Men hon kom nercyklandes och tog sig lite lunch hon också. Sofie började jobba klockan tre så då skildes vi åt.
Det blev så fint väder på sen eftermiddagen så gräsklipparen fick komma fram. Gräset hade blivit så långt så det var skönt att få detta gjort. 
Denna bilen såg jag på en parkering nere i Ullared. 
Ni får ha en bra kväll och natt.
Kram ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0