29 Juni 2013

Skickade ett sms till min lillasyster Charlotte innan frukost. När hon inte hade svarat när jag hade ätit färdigt så ringde jag upp henne. Då höll hon på att skriva svar till mig sa hon. Man blir ju lite nervös på henne eftersom hon blev hundbiten häromdagen och fått fara till sjukhuset flera dar på raken. Men nu verkar det gå åt rätt håll. Får höra vad de säger på måndag när hon skall dit på återbesök.
En lugn dag fram till strax efter fem när vi cyklade iväg till Munkeberg. Det var utomhusteater med LångChristoffers Förbannelse.Barilla bjöd anställda med sina familjer. Sofie och Stefan följde med oss. Det var kul att de trotsade vädret.
Det var synd att det var så dåligt väder för på det viset kom det inte så mycket folk. Det hade varit uppehåll nästan hela eftermiddagen men tjugo minuter innan teatern började så kom regnet.
Ja som synes så hade de flesta någon typ av regnkläder med sig. Men det hjälper inte när man sitter still i nästan två timmar. Man blir blöt både här och där.
Skådespelet började med att själva näcken kom.
Lång Christoffer med sin fina häst.
Det fanns även en ko.
Även om det var blött så var det en väldigt trevlig föreställning. Efteråt  blev vi bjudna på grillat. Det smakade gott fast det är lite svårt att äta när man får stå och balansera med tallriken. Synd att detta jäkla regn skall ställa till med så mycket. Fast jag är nöjd ändå.
Sammy och hans Örebro lag har vunnit sina två matcher som de spelade idag. Första matchen kunde vi följa på webb tv. När den andra gick så var vi ute på Munkeberg. Nu får vi hålla tummen för grabbarna imorgon bitti halv nio.
Kramen på er ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0