20 Mars 2013 Vårdagjämningen

Vaknade som vanligt strax efter åtta, ändå somnade jag inte förrän vid två. Tog mig en tur ner till Nykroppa för att tömma Pappas brevlådor. Kom precis efter brevbäraren. Det syntes för det var många grannar som hämtade sin post. När jag kom till Pappas så var det en man i en röd jeep ( tror jag) som tittade väldigt misstänksamt på mig. Men jag hälsade och talade om vad jag gjorde. Får väl hoppas att han trodde på mig. 
Uträttade några ärenden på stan innan jag åkte hem och tog mig lite frukost/lunch framför ännu ett avsnitt av döttrarna. En väldigt trevlig vana jag har kommit in i måste jag säga. 
Ringde till äldsta sonen och pratade bort en stund. Den yngsta kom inte upp förrän efter ett, så han måste det gå bra för med att jobba i natt.
Yvonne ringde så jag pratade bort en stund med henne samtidigt som jag rullade köttbullar. Matlagningen blir lite roligare när man har sällskap.
Sofie kom förbi och underhöll oss en stund. Har inte sett henne på nästan en vecka. Så länge brukar det inte dröja . Men nu har vi jobbat så det inte har passat in.
Såg att Jennifer hade "lånat " bilden från häromdagen till sin blogg. Så här kommer en till söt bild där du är med gumman. Det är Midsommar i Nykroppa 2001. De andra flickorna är Emelie , Emma och så förstås kärringen själv , jag.
Nu skall jag ladda för första natten. Inte speciellt upplagd men timmarna kommer nog att gå fort ändå.
Kram ♥
 

Kommentarer
Postat av: S-O

Känner ingen med röd jeep. Var kanske ute och rekade.

2013-03-22 @ 07:10:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0