2 Maj 2013

I dag vaknade jag en hel halvtimme innan klockan skulle ringa. Det är inte speciellt kul. När jag kom in på kontoret i morse så fick jag reda på att Jan hade fått ett brandlarm som han hade stuckit iväg på. Det var bara att sätta sig in i hans uppgifter och gå ut och dela ut jobben. Som tur var så gick det att fixa så Anette kom in och gjorde mina arbetsuppgifter.
Vid tiotiden när morgonmöten mm var avklarade då dök brandmannen upp igen. En intensiv dag men tiden gick fort.
Hade fått sms om att Oriflamen hade kommit till COOP så Simon och jag åkte dit när vi slutade. 
Simon hade sökt ett jobb i bageriet som han får om han klarar läkarundersökningen. Det som kan spöka för honom är ju allergin. Nu vet jag ju inte om de testas för allt eller om det är sånt som har med jobbet att göra. Ja det skall bli intressant att se hur det kommer att gå för honom. 
Sten-Åke och jag är själv här hemma för en gång skull.Simon lånade bilen och åkte till Karlstad för att hälsa på Kimberley. Hon har flyttat in i en lägenhet där nu under helgen. Kimberley hyr den under sommaren när hennes kompis som äger den är utomlands. 
När jag öppnade kylskåpet så fann jag en kasse med de här godsakerna i. Det var gumman go som hade varit hit med det. Sofie och Stefan hade köpt med det åt oss när de var en snabbtur till Norge i tisdags.
Ni får ha en bra kväll.
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänk att varje gång jag äter firklöver tänker jag på Skillingsfors :-)

2013-05-03 @ 18:36:35
Postat av: Anonym

Skillingsforskommentaren kom från mig... /Katrin

Svar: Visst är det väl en god choklad. Älskar ju även tomatosten. Hur går det för dig på nya jobbet ?? Kramiz
Susanne Svensson

2013-05-03 @ 18:37:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0