26 Maj 2013 MORS DAG

Sista tidiga morgonen för denna period. Det gick väldigt lätt att jobba idag. Sofie ringde på min första rast vid nio och grattade på Mors Dag, Hon hade slutat sitt jobb då.
Sofie väntade på mig hemma på verandan när jag slutade. Vi hann prata en stund med varandra innan hon cyklade iväg på ännu ett jobbpass. 
Pappa dök upp efter sin handlingstripp till Ica. Det var kul eftersom jag var helt ensam hemma. Sten-Åke och Simon hade åkt till Karlskoga för inlines matcher. Pappa och jag fick en liten fika - pratstund.
Ringde till min mamma som är i Stockholm hos sina söner - mina bröder. Även om jag inte kunde träffa henne så ville jag ju gratta henne på Mors Dag.
 
I dag har jag verkligen haft tur med att få främmat. Charlotte och Viktor kom på en visit. Viktor hade varit hos Conny men eftersom det är skoldag imorgon så skulle han hem till Karlskoga .
Viktor och Charlotte stannade tills Sammy och Stenis kom hem. Så vi blev ett helt litet gäng som åt grillat vid sextiden. Jätte kul att få träffa alla idag.
Måste ju visa min fina matta som jag fick av Sten-Åke. Visst var den väl söt.
Nu får alla ha en bra kväll, speciellt alla Mammor.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0