8 Maj 2013 Markus 43 År , Åke - dagen

Ett stort GRATTIS till Markus som fyller 43 År idag ! HURRA HURRA ! Jag hoppas att din dag har varit underbar.
Natten på jobbet flöt på bra. Trodde att jag skulle bli trött eftersom jag hade sovit så lite men icke sa nicke.
Simon och Kimberley åkte till Karlskoga direkt efter jobbet i morse. Själv försökte jag komma i säng så fort som möjligt eftersom jag skulle upp vid tolv. Klockan två var jag på Barilla igen. Det var repetition för skiftchefer och samordnare om hjärtstartaren och HLR. Det var slut klockan fyra då skyndade jag mig ner till Nykroppa och hämtade upp Pappa. Vi hade gjort upp med Sammy om att träffas en snabbis innan hans inlinesmatch för att fika lite och gratta honom. Annars skulle det dröja så länge innan han kunde få sina presenter.
Detta glada gäng var det som hade kul ihop en stund.
Sammy åkte före oss andra för han hade samling klockan 18. Men vi hade inte så mycket att göra innan matchen började så vi åkte också till ishallen. Där hade vi tur att cafeterian var öppen. Hade ätit kycklingsallad på förra stället så det var gott med en kopp te.
Sammy in action. Sammy var med i ett Örebro lag som mötte ett Karlstads lag. Från början var jag säker på att Örebro skulle vinna, men så blev det inte. Det slutade 4-6 till de andras fördel.
Sammy bakifrån.
När det hade gått en period så fick vi se två glada släktingar som var på väg mot oss. Det var Lotta och Viktor. Så här glada är kusinerna när de träffas. 
Ja nu börjar det kännas i ögonen att jag har sovit cirka åtta timmar på två dagar. Skall inte dröja innan jag uppsöker sängen.
Kram ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0