15 November 2013

I morse gjorde jag någonting som jag inte gjort på 26 år och tre månader. Sjukskrev mig. I går när jag reste mig från datastolen så blev det någonting med mitt vänstra ben/knä. Trodde att det skulle släppa men så var inte fallet. Företagssköterskan ringde under förmiddagen och eftersom det inte är svullet, rött och varmt så är det nog inte en propp iallafall. Det var dit mina tankar gick i natt när jag inte kunde sova. Men har det inte blivit bättre till på måndag så skall jag ringa upp till min läkare tyckte sköterskan. Nu håller jag tummen för att denna smärta skall släppa. Inte nog med att det gör ont jag blir ju deprimerad också är inte van att ha det så här. Stackars människor som har värk mm dagligen. 
Min goa dotter kom med dessa presenter till mig. Livet blev lite ljusare en stund.
 
Sammy och Sten-Åke hade med sig bus - Viktor när de kom från Karlskoga. Han skall vara hos oss fram tills imorgon när han skall till Conny. Conny skulle jobba en extra natt därför är han hos oss.
Under tiden som Viktor väntade på att Sofie skulle komma och hämta honom för att åka upp till simhallen så ritade han några teckningar.
Jag blev själv ett par timmar för Sten-Åke och Stefan åkte till Kristinehamn för att titta på Filipstads match. Sov en stund på soffan, krafterna är inte riktigt vad de brukar vara. Det är väl smärtan som suger musten ur kroppen.
Nu skall jag inte klaga mer. Viktor sover och jag kryper upp i soffan en stund till.
Kram ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Fy vad orättvist!! Hela denna ledighet har du haft ont, din stackare!!! Kryakramar från lillsyrran i Karlstad

2013-11-15 @ 22:10:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0