21 November 2013 Emma 6 År

Hipp Hipp HURRA för Emma som fyller 6 År idag ! Jag hoppas att hennes dag har varit toppen.
Hade tid klockan tio på vårdcentralen. Träffade en underbar dansk kvinnlig läkare. Hon lyssnade och brydde sig. Hon skrev ut ett recept på värktabletter som jag skall äta 3 ggr om dagen i en vecka. Är det inte bra skulle jag kontakta henne igen för eventuell sjukgymnastik. Men nu har jag googlat på ischias och där står det att det brukar ta tre veckor innan man känner sig bra. Förstår inte varför jag inte fick sjukgymnastik istället för tabletter. Kramperna i halsen trodde hon kunde bero på kalsium och magnesium brist. Fick gå bort till labb för att fylla fyra rör. Får höra vad de visar sen. Det var visst vanligt när man åt blodtrycksmedicin att det kunde bli så. 
I vilket fall som helst så var det en bra läkare.
Marianne har varit här ett par timmar på lite fika. Hon skulle till sin doktor imorgon. Ihållande förkylning och ont i en arm. Gissa vilka samtalsämnen vi hade. 
Nej nu skall jag ta ett varv i huset innan jag sätter mig i soffan. Det stod på internet att det var bra att göra det, även om det gjorde ont. Grejen är att det har jag gjort hela veckan. 
Kram ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie Johansson

Hej Susanne. Tänkte bara rekommendera ett besök hos Naprapat Pia Johnse`n här i Karlskoga. Hon kommer göra underverk med din kropp.
Krya på dej. Kram M

Svar: Hej Marie ! Tack för tipset. Det kanske är något sådant jag behöver. Du får ha en bra helg. Kram Susanne
Susanne Svensson

2013-11-22 @ 07:45:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0