18 September 2013

Gick upp 4:15. Hade sovit rätt så bra så kände mig inte allt för trött.Jobbdagen var lugn.
När jag slutade blev det till att fixa lite ärenden. Var inte hemma förrän strax efter tre.
Nu har jag skördat min första gurka. Den är ju inte så stor utan liten och tjock. Men den smakar bra. 
Anette , Stenis och jag har varit på bio nu ikväll.

Filmen skildrar en period under 1960-talet i musikern Monica Zetterlunds händelserika artistliv och behandlar hennes stormiga kärleks- och familjeliv, från telefonist i Hagfors till jazzsångerska i New York. Huvudrollen som Monica spelas av Edda Magnason. Regissör är Per Fly och för manuset står Peter Birro. Filmen fick fina recensioner, men kritik för det mångfald av fiktiva inslag som föreligger däri, bl.a. framställningen av Monicas far Bengt. "Sådär grym var inte Bengt. Han var snäll, och jätterolig," säger Zetterlunds kusin Greta Olsson. Birro har klarlagt att han inte ville skriva en dokumentär om Monica Zetterlund, utan enbart berätta vem hon var och identifiera några grundproblem hon fick tas med, och då var hennes relation till pappan någonting som återkom.[1]

Filmen spelades in i samarbete av Film i Väst och Stellanova Film. Den är inspelad i Trollhättan, Nossebro, Stockholm och New York. Filmen hade världspremiär 10 augusti på Way Out West-festivalen i Göteborg och gick upp på vanliga biografer 13 september samma år.

Denna filmen var det som vi tittade på. Vi var nöjda alla tre fast Stenis blev ju kissnödig på slutet, så han hade lite svårt att sitta still då. Värre än att ha med sig en liten unge.
Nu blir det Kram och God natt ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0