2 September 2013

Natten på jobbet gick bra jobbmässigt men jag hade fått ett tungt besked innan jag gick till jobbet. Våran kära granne Alice Tranberg hade hastigt gått bort. Vi har bott grannar i över trettio år så Kurt och Alice är jätte goa vänner till oss. Blev att man gick och tänkte på henne under natten och även i dag naturligtvis. Alice var alltid så snäll och hjälpte till om hon kunde, till exempel när jag fyllde 50 år så erbjöd hon sig att baka tårtor åt mig så att jag skulle slippa, för jag hade så mycket annat att fixa med tyckte hon. 
Jag tänker på Kurt och Peter som nu får försöka att klara sig uten Alice. Om jag inte har räknat fel så tror jag att Kurt och Alice var ett par i minst 47 år.
Gick upp strax efter tolv. Hade en tandläkartid halv två. Jag hade tappat en bit av en tand. När jag var där så talade min tandläkare om att det var nästan tre år sedan som jag hade varit dit på undersökning. De låg efter. Men jag har ju varit hos tandhygienisten så jag hade inte tänkt på det. Men det var lite kul för nu hade han även tid att undersöka mig. Var ju bra eftersom jag inte behöver gå dit en extra gång och 300 kronor billigare blev det visst också. Räkningen gick på 1500 , så det blev ju inte gratis precis.
I dag har Simon och Kimberly bestämt sig för att sova i sin nya lägenhet. Så nu är det Sammys tur att bo på övervåningen. 
Dessa fina röda blommor fick jag av våran svärson Stefan idag. Jätte gulligt av honom. Jag blev jätte paff när han ropade på mig och när jag kom lämnade över dessa. ♥
Nu skall det bli skönt med ett bad innan jag kryper till kojs.
Kram alla mina vänner ♥ Var rädda om er för livet är skört. Man vet aldrig vad som kan hända så ta tillvara varje dag och gör något roligt, umgås med sådana du tycker om och slösa ingen energi på energitjuvar. ♥
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0