1 Augusti 2014

Ja då var det en ny månad igen. Vaknade imorse av att min telefon vibrerade. Hade ljudlöst på men vibrationerna hördes. Klockan var tjugo över nio så det var ju ingen otid. Hade varit vaken vid sju och inte trodde att jag skulle somna om igen men gjorde tydligen det.
Det var Sofie i telefonen, hon undrade om jag var sugen på en morgonpromenad. Helt ärligt så var jag nog inte det. Men vi tog oss en timmes stavgång uppe vid slalombacken. När jag kom hem igen så var frukosten framdukad ute på verandan. Vardagslyx.
Simon kom förbi mitt på dagen och undrade om vi var sugna på att följa med på bio i Karlstad på kvällen.
Vi åkte iväg vid sextiden så vi hann äta lite mat innan bion. Vi var på ett ställe som var helt nytt för mig. Pizza Hut.
Maten smakade bra och mycket folk var det där. Stället verkade vara populärt.
Klockan tjugo i nio började våran film och tio minuter senare Simon och Kimberlys. 
Denna film valde Stenis och jag. Den var rolig och fräck. Den var barntillåten från sju år och det fattar jag faktiskt inte. Det kanske är jag som börjar bli gammal och pryd.
Simon och Kimberly valde filmen 22 Jump Street. Den verkade också ha varit bra. 
Så när vi åkte hem var vi nöjda och belåtna alla fyra.
Tack för en trevlig kväll ungdomarna våra.
Glöm nu inte ni som läser min blogg att skriva erat namn i kommenteren om du vill vara med i dragningen på Oriflame produkterna.
Kram ♥
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sven-Olof

De är luriga de små. Gratis resa till Karlstad.

Svar: Ja du Pappa någon baktanke var det säkert. Fast vi hade faktiskt även pratat om att vi skulle åka på bio någon dag. Så man kan säga att vi slog två flugor i en smäll.Kramiz
Susanne Svensson

2014-08-02 @ 09:14:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0