14 Augusti 2014

Vaknade när Sten-Åke startade bilen strax efter halv sex i morse. Vi har fönstret öppet en bit fortfarande och resebilen var parkerad precis utanför.Läste Filipstads tidningen och somnade om. Vaknade av att det ringde på ytterdörren halv nio. Det var dags igen att flytta på bilen. Denna gång skulle de gräva av vägen ute på Vasagatan. Det var bara att gå och klä sig och flytta bilen till gamla ICA parkeringen.
När jag var på ICA och skulle handla så fick jag ett sms att mitt Oriflame paket hade kommit. Det verkade som att de har bytt utskänkningsställe för nu skulle paketet hämtas på ICA, förut har det varit COOP . Vilken tur att jag redan var på plats och fick paketet med mig på en gång.
Arbetsdagen däremot har varit ganska depprimerande. Det är inte ofta jag brukar känna så här men idag har jag känt som att det börjar kvitta detta. Skall bli en massa nya förändringar igen och ärligt så tycker jag nog att det inte är till det bättre precis. I vanliga fall brukar jag tänka som så att man inte skall vara negativ till förändringar och det har jag inte varit till detta från början heller. Men nu när jag har fått reda på lite mer så tycker jag nog att det inte är roligt. Vet någon om något jobb som skulle kunna passa mig , det får inte vara något inom hemtjänst och sjukvård för det klarar jag inte av. Annars som jag känner nu så skulle det vara skönt att våga pröva något nytt.
När jag kom hem blev jag glad iallafall för godingen jag bor med hade skaffet en skinksallad åt mig. Undrar om han kände på sig att jag behövde lite uppmuntran. 
Nu är det dax att borsta tänderna och krypa till kojs.
Kram ♥
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

skickar över en styrkekram till dig!!! Du ska se att det ordnar sig! kram <3

2014-08-15 @ 07:48:31
Postat av: Lotta

Ja du ,,,, förändringar är väl oftast till godo men tyvärr inte alltid och ofta kan iaf jag känna "varför"?? Jag tänker alltid på "min" idé om att du skulle göra "veckonytt" här hihi Varför inte prova iaf brevid jobbet ? :) Saknar ju "veckonytt" och du har förmågan :) Det skulle ju iaf få dig att byta fokus och nytt att tänka på :)även om du har det gamla kvar så blir det nytt och kul :) o det funkar ju väl i lilla Fd så why? hihi... Hoppas du fått sova gott o det känns bättre :) <3 Kram

Svar: Tack mina goa systrar och kusin ! Det känns ju bättre idag men det är en del som snurrar i huvudet. Ja Katrin ärligt talat så blir det inte bra med de här förändringarna så hoppas jag att jag vågar prova något annat. Lotta du har större tilltro till mig än vad jag har själv. Iallafall är det härligt att ha er tjejer i ryggen. Kändes skönt i hjärtat när jag läste eran uppmuntran. Kram
Susanne Svensson

2014-08-15 @ 08:25:43
Postat av: Katrin

Kramar från mig också!!
Jag instämmer med Åsa, det kommer säkert att ordna sig och om inte får du som sagt se dig om efter något annat.
I längden kan man inte gå till jobbet och bli deprimerad!
Kramar <3 <3

2014-08-15 @ 08:26:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0