15 Augusti 2014

I onsdags fick Simon åka akut ner till Karlstad för att hans tunga hade svullnat upp. I morse var det dags igen. Kimberly ringde halv sex och väckte mig. Då hade han haft ont i magen hela natten och i munnen så klart. De var rädda att han hade en infektion i kroppen så de ville att han skulle åka ner på en gång. Kimberly skjutsade ner honom. Det var ingen infektion och värdena var bra. Men Simon kände även av en visdomstand + tungan så de ville att han skulle åka till tandläkaren. Så halv tolv följde jag med honom. Det visade sig att han hade en infektion vid visdomstanden pga att det hade lagt sig en flik över tanden och antagligen något skräp inunder fliken. Sedan var det ju tungan som hade en del blåsor och en spricka. När han var i Karlstad så hade han ingen feber men tandläkaren tog tempen på honom då hade han 39 grader. Eftersom han hade feber så vågade han inte dra ut tanden utan det får han göra när han är frisk igen. Han spolade rent från en massa var. Sedan fick han penicillin och någon gel som han skall ha under tungan. Men nu måste han vara uppmärksam så att inte infektionen sprider sig. Tandläkaren ringde till Simon nu ikväll så vi har börjat förstå att det har varit allvarligt. Men vi hade tagit tempen på honom innan tandläkaren ringde och tempen hade sjunkit. Tandläkaren var väldigt nöjd med det. Men skulle det bli något så har tandläkaren lämnat ut sitt mobilnummer till Simon så det är bara att vi ringer till honom. Helt otroligt att det finns sådana läkare som bryr sig så mycket om sina patienter. Man får tillbaka tron på att det finns människor som bryr sig om andra. 
Eftersom Kimberly hade gjort upp med sina vänner i Karlstad om att hon skulle komma och hälsa på dem, så har vi Simon och Lillemor här hemma. Det är dumt att Simon är själv ifall han skulle bli sämre. Så nu har vi en liten katt som håller oss sällskap.
 
Ha det gott alla vänner.
Kram ♥
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Stackars Simon!!! Fy, att en tand kan ställa till det så!! Ge honom en "krya kram" från mig! kram <3

Svar: Ja det är tråkigt när det blir så här men får hoppas att det vänder snart. Han har fått en go kram från dig. Kramiz <3
Susanne Svensson

2014-08-15 @ 22:21:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0