16 Augusti 2014

Sov lite oroligt i natt. Känns ju lite oroligt även om Simon är vuxen. Klockan fyra i natt när jag var uppe på toa så var jag bara tvungen att kika in på honom. Han var vaken och hade tagit sig nya värktabletter. Efter det så sov jag riktigt bra fram till nio.
Efter frukosten åkte Stenis och jag på Marknad i Degerfors. Simon verkade piggare på förmiddagen så vi bedömde att han nog hade det skönare utan oss i ett par timmar. 
Det var en liten , gemytlig marknad. Fanns allt som skall finnas på en marknad.
På hemvägen åkte vi in till Lunedet och åt mat. Det kom lite regn men eftersom vi satt under ett träd så kunde vi sitta kvar utan att bli blöta. 
När vi kom hem så var Simon inte riktigt lika pigg längre. Men jag fixade en omellett åt honom som han nästan orkade äta upp hela.
 
Tog mig en tur bort till Monica för att överlämna vinsten. Det var ju hon som vann i min tävling. Jag hoppas att hon kommer ha nytta av produkterna. 
Blev ett par trevliga timmar hos Monica och Farbror Janne. Blev bjuden på fika.Janne föredrog teven än att sitta och stri med mig och Monica. Sporten på teven är nog roligare än två tjattrande kärringar.
När jag kom hem så tog jag ut lilla Lillemor i kopplet en stund. Jag tror att hon tyckte det var skönt att få lite frisk luft.
Våran sjuka Simon med sin goa katt. Han orkade sitta med oss i soffan en liten stund innan det blev sängen igen. Får hoppas att det vänder imorgon.
Kram ♥
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Monica Svensson

Tack än en gång för den fina vinsten. Jag blev jätteglad. Kram goa du. /Monica

Svar: Vad roligt att du var nöjd med vinsten. Jag hoppas att du får användning för sakerna. Kramiz
Susanne Svensson

2014-08-16 @ 23:34:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0