17 Augusti 2014

Vi var på benen strax efter nio. Efter frukosten så åkte vi bort med Lillemor till Simons lägenhet. Vi hade lovat Sofie tidigare i veckan att passa Abbe när hon och Stefan jobbade.Abbe är ju en jakthund och gillar inte katter.
När vi hade lämnat Lillemor hemma hos sig så promenerade vi bort och hämtade Abbe. Det blev en våt promenad runt Storbron.
När vi kom hem så hade Pappa tittat in men ingen tänkte på att ringa för att höra vart vi var. Nu kunde jag ju inte bjuda honom på en fika men jag ringde och pratade bort en stund istället.
Kimberly kom med bussen strax före två. Simon var piggare under eftermiddagen så vi trodde att det nog hade vänt, men nu ikväll blev febern högre igen och det halsonda var värre än någonsin. 
Abbe blev hämtad av Stefan strax efter två. 
Kimberly åkte och hämtade hit Lillemor när Abbe hade åkt. Först hade de tänkt åka hem till sig allihop men Simon orkade inte. Så nu skall vi försöka att bädda med en madrass bredvid bäddsoffan i datarummet. Kommer att bli fullt vill jag lova. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum.
Precis nu har Simon tagit sig ett bad och får i sig lite kräm och mjölk. Får passa på när tabletten hjälper.
Vi får ta kontakt med vårdcentralen imorgon om det inte har släppt under natten.
Kram ♥
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Men fy vad jobbigt detta blev!! Hoppas han får hjälp idag: måste ju bero på nåt mer än visdomstanden!!! Skickar över en kryakram till honom<3! Stå på er på vårdcentralen så han får hjälp!! kram!!!

Svar: Hej goa Åsa ! Allt har löst sig hoppas vi. Du får läsa dagens blogg. Kram <3
Susanne Svensson

2014-08-18 @ 06:08:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0