18 Augusti 2014

Blev inte mycket sömn i natt. Simon blev ju mycket sämre igen igår kväll. Det konstiga var att halv fem i morse var första gången som han var feberfri, alltså under 37 grader. Vid sjutiden var han uppe i över 38 igen. Ringde till Tandläkaren så fort de hade öppnat imorse. Simon fick en tid till tio över nio. Skönt att det gick att få så fort.
Simons feber låg under gränsen för att få dra ut tänder så nu rök en visdomstand. Fast inte den som är infekterad utan den i överkäken.
Den irriterade tydligen tanden i underkäken. Den i underkäken fick han spola bort var ifrån även idag. Han skickade även iväg Simon till vårdcentralen för han tyckte att det såg ut som att han hade halsfluss också. Mycket riktigt, det hade han. Nu fick han en ny sorts penicillin, starkare. Tandläkaren tyckte att det var lite konstigt att det förra penicillinet inte hade tagit något på halsflussen, men det är väl för olika saker kan jag tänka mig.
Nu får vi hoppas att det vänder för honom. Det har verkligen inte varit en rolig vecka som har gått. Han har ju inte mått så bra under dagen och kvällen men det är ju inte så konstigt, nu kan det ju bara bli bättre.
Blev hembjuden till Sofie på en fika under eftermiddagen. Hon hade bakat picnic kakan. God fika och en trevlig stund med henne och hennes djur. 
När jag kom hem efter att jag hade skjutsat hem Simon, han låg hemma hos oss och sov när jag var hos Sofie. Så var Kurt på Oscarsgatan. Vi satte oss på verandan och pratade en stund. Vi måste ju hålla oss uppdaterade om våra liv. 
Har även träffat den äldsta i syskonskaran idag. Sammy kom förbi innan han skulle upp till ishallen för ett möte. En bra dag med andra ord. Alltid lika roligt att träffa ungarna. Ja iallafall en och en, då kan de ju inte bråka med varandra. Detta var ett litet skämt, fast det brukar för det mesta bli ganska högt i tak när de är tillsammans alla tre. Men det är väl det som är syskonkärlek.
Innan vi tog kvällen så gick vi bort till Simon och Kimberly en sväng. Simon ville låna min värmefilt, det fick han ju förstås.
Kram ♥
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Gött att det verkar gå åt rätt håll!! Nu håller vi tummen för att denna kuren hjälper!! kram!!!!

Svar: Ja jag hoppas verkligen att det kommer att bli bra nu . Kram
Susanne Svensson

2014-08-18 @ 22:49:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0