19 Augusti 2014

Det blev en lugn förmiddag. Långfrukost, tidningsläsning mm. Men sedan drog det igång. Sofie ringde och undrade om jag inte skulle med ut på en Storbrorunda. Det tackade jag ju inte nej till.
Som ni ser så har det blivit väldigt mycket vatten efter allt regnande.
Vi hade tur , för regnet höll sig borta den timmen vi var ute och gick. Men hade inte mer än hunnit hem när det drog igång igen.
Sofie var och hämtade sin lilla kompis Ella från fritids. Ella ville umgås med Sofie idag för snart kommer de inte ha så mycket tid för att träffas eftersom Ella skall börja i förskoleklass eller vad det heter nu för tiden. 
Vi åkte till ICA tillsammans och handlade.
Stenis och jag var hembjuden till Sofie på middag. Hon hade gjort kassler i lergryta. Smakade jätte gott. Jag gjorde något som jag inte brukar göra , tog två portioner. Men då är jag fortfarande mätt också.
 
Ella skippade sin fotbollsträning för att kunna vara med på middagen. Vi fick även efterrätt, chokladpannacotta. Smakade också underbart gott. 
Ella och Stenis
När vi åkte hem så åkte vi över stan för att titta på allt forsande vatten.
När vi kom vid Sparbanksgatan så var det en man som hade ramlat omkull och verkade ha svårt att ta sig upp. Tur att Stenis var med för jag hade aldrig orkat fått upp honom. Han var lika lång som Sten-Åke men vägde rätt så mycket mer. Jag plockade rätt på det som mannen hade tappat och tog hand om hans hund. Ja jag höll i kopplet. Det var en väldigt gammal hund så skulle han ha velat gjort mig något ont så skulle jag faktiskt ha kunnat springa ifrån honom. Sten-Åke hjälpte mannen upp till sin lägenhet. Jag skulle flytta på våran bil för den stod och gick. Vi hade ju bara stannat och hoppat ur. Det var i sista minuten för när jag tittade i backspegeln var en securitas gubbe på väg fram. Men när jag började rulla med bilen så vände han. Han hade nog hoppats på att få skriva en böteslapp.
Nu blir det nog soffhäng resten av kvällen.
 
Kram ♥
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Katrin

Hur är det med Simon? Eftersom du inte skriver något antar jag att det är bra igen?

2014-08-19 @ 23:03:37
Postat av: Susanne

Jag glömde bort att ta med Simons hälsotillstånd . Halsen är lite bättre men han har fortfarande feber. Men han mår lite bättre iallafall . Kram 😘

2014-08-20 @ 00:24:06
Postat av: Åsa

Skönt att det går åt rätt håll med grabben!! kram!!

2014-08-20 @ 07:00:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0