22 Augusti 2014

För att ha varit ledig så länge så lyckades jag sova någorlunda bra inför första förmiddagsskiftet. Lurade nog mig själv på något vis. Gick upp kvart över fyra. Bara elva grader ute, märks att det börjar gå mot hösten. 
På jobbet blev jag lite stressad när jag skulle fixa alla papper på morgonen eftersom det hade tillkommit en ny. Ja inte ny egentligen men den skall göras på ett annat sätt. Förr gjorde vi den i slutet på skiftet nu skall den göras på morgonen. Nackdelen är att det är en massa andra siffror som skall vara klara innan mötena på morgonen. 
Sedan så fungerade det inte när jag försökte fixa den nya rapporten så efter en halvtimme fick jag ge upp. Fick hjälp lite senare av en som jobbar dagen. Det var inte mig som det var fel på som tur var. 
Simon var ju till läkaren idag så nu är han sjukskriven fram till den 26: e. Penicillinet hade inte bitit helt på halsflussen så det är inte undra på att han har svårt att svälja, eftersom de jäkla visdomständerna spökar än också. Men det skall bli intressant att se vad tandläkaren gör åt det på måndag.
När Stenis kom hem så blev det en liten fika och sedan slappade jag i soffan ett par timmar innan vi åt grillad kyckling med tillbehör.
Ni får ha en trevlig fredagskväll.
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Åsa

Stackars Simon!!! Att inte denna penicillinkuren hjälper heller!! Hoppet ligger nu hos tandläkaren!! Jobbigt att inte veta vad det är som spökar så...! skicka flera kryakramar från mig! kram!

Svar: Var bort en snabbis till honom förut och han såg faktiskt mycket piggare ut idag. Så nu håller vi tummen för att halsflussen har vänt iallafall. Kramiz
Susanne Svensson

2014-08-23 @ 07:53:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0