4 Augusti 2014

Vi vaknade halv nio. Gjorde oss ingen brådska utan duschade och plockade ihop innan vi gick ner till matsalen för frukost. Gissa om vi kom i sista minuten. Trodde att frukosten serverades fram till minst tio. Men det var till halv och vi var där en minut i halv. Men det var lugnt vi fick våran frukost och den smakade bra.
När vi hade plockat in i bilen så tog vi oss en tur inpå Gekås. Ullareds Morgan har egna chips. Undrar om det är Estrella eller OLW som gör dem.
Det blev ett par timmar till inne på affären innan vi kände oss nöjda för denna gång.
På vägen hem mot Värmland igen så var vi in i Stenis favoritaffär. Så nu har han köpt sig en t-shirt för pengarna han fick av Pappa när han fyllde år.
Får se om denna resan kommer att bli väldigt dyr. En fartkamera blixtrade till när jag kom körandes. Det hade varit 100 och jag körde om en bil , nästan direkt efter blev det 80 . Jag måste erkänna att jag pratade med Stenis och var inte observant på att det skulle komma en kamera. Ja , ja får jag böter så har jag iallafall klarat mig i nästan 37 år. Känns ändå lite pinsamt eftersom jag försöker att hålla ögonen öppna och hålla hastigheten någorlunda.
Vid niotiden var vi iallafall hemma i Filipstad igen.
Kram ♥
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Om du körde om så är det nog lugnt ;) tar bara ena filen :P men håller tummen :) en bra tur iaf :) kram

Svar: Nej det blixtrade när jag hade kommit om så det var allt på min bil. Men det är bara att hålla tummen. Annars får man väl hoppas att man har lärt sig något av detta också. Resan var trevlig i övrigt. Kram
Susanne Svensson

2014-08-05 @ 00:02:46
Postat av: Åsa

Hoppas du klarar dig!!! kram!!

Svar: Ja det hoppas allt jag med. Kram <3
Susanne Svensson

2014-08-05 @ 06:25:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0