1 December 2014 Jackie 9 År

Hipp Hipp HURRA till goa Jackie som fyller 9 år idag ♥ Jag hoppas att hon har haft en toppendag med paket och god tårta.
Natten på jobbet flöt på bra. Fast det var ju verkligen skönt när klockan var sex och man stod i duschen. Känslan av att man har klarat ännu en natthelg och ledighet som väntar i några dagar.
Sömnen på förmiddagen var däremot under all kriktik. Hade svårt att somna , klockan var över åtta innan John blund kom. Klockan nio ringde det i telefonen, den fasta. När jag väl fattade vad det var som lät så hade de lagt på, hemligt nummer, tack för det.
Klockan tio hörde jag att det vibrerade i mobilen. Ett 08 nummer. Trodde förstås att det var en försäljare. Men han pratade in ett meddelande och då hade den av mina söner som skickat efter en julklapp till sin käresta uppgett min adress. Det visste jag om men däremot så hade sonen missat punkten i min mailadress. Därför var de lite fundersamma eftersom en tjej som hade samma mailadress som jag fast utan punkt hört av sig eftersom hon inte hade beställt denna varan. Men efter att jag varit på toa så ringde han igen så nu är varan på väg till rätt person. 
Sov några timmar till lite oroligt.Gick upp strax före ett.
Sofie hade skickat ett sms att hon hade fixat matlådor till sin Far och Bror . Kändes skönt för mig för då blev det lättlagat idag. Kyckling och sallad.
Sofie och jag gjorde ett yogapass nu ikväll. Sofie lade till lite nya övningar. Även dessa kändes bra. Hon är väldigt duktig som instruktör åt sin gamla Mamma.
Nu har vi tittat på Dicte, upplösningen nästa måndag när jag har em skift.
Nu skall det inte dröja innan min trötta lekamen skall få krypa ner under täcket.
Kram och God Natt ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0