15 December 2014

Vaknade tjugo över åtta. Gjorde plats åt mina nya fina koppar i skåpet. Blev en massa gamla kaffekoppar som plockades bort. Är det någon som vill ha så är det bara ni hör av er.
Halv elva hade jag stämt träff med Anette för en fika på Skafferiet. Det blev några trevliga timmar. Åt en fralla med räkor och drack the. 
När jag kom hem så tittade jag på sista avsnittet av Dicte som Stenis hade spelat in åt mig förra veckan.
Sten-Åke kom hem vid tre. Då hade han lilla Abbe med sig. Sofie hade varit nere och jobbat i Karlskoga men hon började sitt ordinarie jobb kklockan tre så Sten-Åke åkte med henne hem. Eftersom både Stefan och Sofie jobbade em så fick gubben vara här.
Sofie kom hit på sin rast så nu blev det ett Yoga pass för henne och mig. Var ett tag sedan sist. När hon gick härifrån skulle hon bara hem med Abbe och sedan tillbaka till sitt jobb för att jobba natt.
För några dagar sedan fick jag ett trevligt samtal av Pappa. Han ringde på Face Time. Han drack kaffe och åt av sina nybakade lussekatter. Det var ju trevligt att få vara med på hans fikastund men jag blev ju lite sugen och hos mig fanns det ju ingenting. 
Ha en trevlig kväll alla.
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hejsan! Ni är såå med i teknikens under så jag blir så imponerad av släktens "äldste" hehe Duktiga ni för jag har ingen aning om vad "facetime" är ens hehe
Kramar!

Svar: Ja som du ser på Pappas svar så hade han ingen aning om vad han gjorde. Men trevligt blev det.Kram
Susanne Svensson

2014-12-16 @ 07:17:56
Postat av: Sven-Olof

Det visste inte jag heller. Det stod en 1:a på appen och när jag tryckte på den dök Susanne upp.

2014-12-16 @ 11:28:53
Postat av: Lotta

Haha 😁 ja men du vågar ju prova iaf pappa :)

2014-12-16 @ 19:19:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0