13 Februari 2014

Sov riktigt bra i natt. Ibland efter nattskift kan det vara si och så med nattsömnen. Vaknade tjugo i nio. 
Strax efter nio kom denna lilla sötnosen. Då skulle hans matte på möte med jobbet. Eftersom Sofie och jag skulle åka till Karlstad när hennes möte var slut så var det ju synd om Abbe om han skulle behöva vara själv nästan hela dagen.
Jag har ju aldrig varit ute och gått med honom förut själv men jag märkte att han verkade lite orolig så jag tänkte att det kanske är bäst att gå ut en sväng. Tydligen kunde jag läsa av honom riktigt bra för han hade allt lite behov som skulle ut.När vi kom hem igen var allt som vanligt , han hoppade upp i bäddsoffan och la sig till ro.
Sofie kom inte tillbaka förrän efter tolv. Då gick hon hem med Abbe och jag gjorde mig iordning.
Simon hann att komma innan jag åkte bort till Sofie. Så här kan man se ut efter en hockeymatch.
När jag gick ut till bilen upptäckte jag att det var finfrämmat vid fågelmaten. En helvit duva. Den var jätte fin.
Sofie och jag åkte till Ikea för att köpa nya rullgardiner till vårat  sovrum. Jag skulle ha vita mörkläggningsgardiner men det fanns det ju inga förstås. Det fick bli gråa. Först blev jag ju lite besviken när det inte fanns det jag ville ha men sedan hittade jag en massa andra saker så då gick det bra.
Jag köpte ett nytt sängöverkast, två fönsterlampor, gardinstänger, påslakanset mm. Sofie hittade också lite saker till sitt hem. Vi passade även på att äta mat på Ikea innan vi åkte hem.En trevlig dag tillsammans med goa dottern.
Sten-Åke satte igång med att jobba direkt jag kom hem. Nu sitter rullgardinerna uppe och sängborden kommer imorgon . Det blir nog invigning i nya rummet med att sova där på Alla Hjärtans Dag. Under tiden som Stenis slet hårt så pratade jag med min syster Marina i telefonen ( i över två timmar ).
Dax att nanna kudden det är ju 75 - årskalas imorgon, då måste man vara pigg.
Kram ♥
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0