2 Februari 2014

I dag vaknade vi före åtta. Sten-Åke började med att ta sig ett bad och jag låg kvar i sängen och läste i min nya Nora Roberts.
Efter frukosten var det min tur att ta mig ett bad. Sedan bänkade vi oss framför teven och tittade på Wallander - Försvunnen. Mycket sevärd.
Vid fyratiden så åkte vi till Kristinehamn för att titta på matchen mellan Filipstad och Kristinehamn.
Matchen började bra. När det var två minuter kvar i andra perioden så hade Filipstad ledning med 1 - 3.
Men precis då blev Nr 9 i Filipstad skadad. Han fick en puck i nacken. Eftersom det inte kändes bra för honom så fick han ligga blickstill på isen tills ambulansen kom för att hämta honom. 
 
 
Ulrika och Conny var också och tittade på matchen så i den långa pausen som blev hade jag trevligt sällskap.
När matchen drog igång igen så blev det en helt annan match. Mycket grinigt och småbråk. Vårat lag hade svårt att komma igång efter ordning. Matchen slutade  3- 3 . Så det blev förlängning och där gjorde Kristinehamn första målet så det blev 4 - 3. Kändes inte så där jätte bra för jag tror att om vi inte hade fått en spelare skadad så hade nog Filipstad vunnit en välbehövlig seger.
Har precis pratat med Simon och det verkade ganska bra med Nr 9. Han skulle röntgas när de var i kontakt med honom men det verkade som att det inte skulle vara någon större fara . Skönt , för det såg otäckt ut när han låg där på isen.
Sten-Åke släppte av mig hos Anette när vi kom tillbaka till stan. Det var syjunta dax. När jag kom började vi med fikat. Goda mackor och en jätte god kladdkaka med blåbär i. Blev verkligen mätt och belåten. 
Fick skjuts hem av Lena. I dag var jag inte hemma förrän runt halv ett. Tiden går fort när man har roligt.
Kram ♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0