5 Februari 2014

Somnade väldigt fort i går kväll men sedan vaknade jag halv två. Eftersom jag hade fått ett sorgligt besked under eftermiddagen så gick mina tankar dit. Min vän / arbetskamrat Viktoria fick somna in igår fm efter att ha utkämpat en strid med sin cancer i cirka 2½ år. Har känt henne lika länge som jag har bott i Filipstad. Känns väldigt sorgligt när en så ung människa, hon blev bara 51 år, inte finns bland oss längre. Mina tankar har gått till hennes tre barn. Det kan inte vara lätt att förlora sin mamma så för tidigt.
Somnade iallafall om en stund till innan jag gick upp kvart över fyra.
På jobbet gick dagen fort. När jag slutade åkte jag till ICA där träffade jag på Pappa. Det är ju onsdag och pensionärsrabatt. Jag tyckte att han kunde komma hem och få sig en kaffekopp efter sin handling. Det var ju ett tag sedan han var hemmavid. Vi fick en trevlig fikastund tillsammans.
Sofie och Abbe kom förbi vid sextiden, Stefan jobbade. Vi satte oss i soffan i vardagsrummet alla fyra, även Abbe. Det blev en Wallander film - Mordbrännaren. Innan filmen var slut så hade både Stefan och Simon hunnit komma.
Simon tog sig ett bad under tiden som vi andra tittade färdigt på filmen.
Nu har alla gått hem till sig så nu är det snart dags att krypa under täcket.
En grå vinterbild.
Simon är fem år och går i skridskoskolan.
Godnatt Kram ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0