31 Januari 2014

Även denna natt blev det en stund mitt på skiftet som kändes väldigt lång. Men till slut var klockan sex och det blev en dusch och hemfärd även denna natt. 
Somnade vid åtta och vaknade tolv. Sofie och Abbe kom förbi med lite fika innan jag åkte iväg till Karlskoga. Var framme på Kartro exakt klockan två. Sten-Åke var redo för att åka till möbelaffären EM i Degerfors. Det var dags att titta på en säng.
Jag har verkligen varit bestämd på att jag inte vill ha en Continentalsäng. Tycker inte att de är så fina. Men gissa vad vi har köpt .
Jo naturligtvis en sådan säng. Expediten sa varken bu eller bä om de olika sängarna men hon konstaterade att man får mer för pengarna om man köper en Continentalsäng. Skulle vi köpa med en vanlig ram så för att få lika bra madrasser blir en sådan säng rätt så dyr. Till denna säng hörde sänggaveln med men expediten tipsade mig om att när jag kände för det så kunde jag ju antingen bygga eller köpa en ny sänggavel av trä.
Hon skickade med lite olika broschyrer om man ville få lite tips. Hon talade om att hon hade en Continentalsäng med trägavel själv hemma. Ja ja det blir nog bra. Sängborden är de som är med på bilden med sängen.
Det fanns bara en säng kvar så det var nog meningen att vi skulle ha den. Vi tog hemkörning så sängen levereras på torsdag em.
Vi fortsatte färden till Kristinehamn.
Där unnade vi oss en god middag på The Pub. Smakade jätte bra nu när plånboken hade blivit lite tunnare.
Kvällen har tillbringats framför teven.
Kram ♥
 
 
 
 

30 Januari 2014 Folke 4 År

Ett stort GRATTIS till min brorson Folke som fyller 4 År idag. Hipp Hipp HURRA ♥
Natten på jobbet gick bra fast mitt på skiftet tyckte jag att det var lite segt. Berodde nog mest på att jag kände mig lite trött.
Somnade vid åtta. Då hade jag hört att Peter var på plats för att sätta in våran garderob. Gick upp vid halv ett.
Garderoben på plats. Inget lätt jobb att fixa den. Tog en hel arbetsdag. Undrar hur länge det skulle ha tagit om vi skulle ha gjort det själva. Tur att det finns duktiga hantverkare.
Insidan. Det skall bli kul att få hänga in våra kläder i denna fina garderob.
Tog mig en liten tupplur efter maten. På tal om mat så kom Sofie och Abbe in en liten snabbis på fem minuter när jag höll på med maten. Sofie ringde när de gick härifrån för Abbe stretade emot och ville inte följa med henne. Han tyckte nog att hon var taskig som gick när det vankades mat här.
Nu skall jag göra mig iordning för sista natten för denna gång.
Kram ♥
 
 
 
 

29 Januari 2014

I dag sov jag ända till klockan nio. Strax efter halv tio kom Sofie och lämnade Abbe. Sofie hade möte med sitt jobb och hon tyckte det var synd om Abbe att vara själv.
Under tiden som Abbe låg på bäddsoffan i datarummet så pysslade jag med oriflamebeställningar mm.
Vid halv ett kom matte Sofie tillbaka så då kunde jag ge mig iväg ut och fixa mina ärenden. På ICA träffade jag på en gammal vän Gunilla M som jag inte pratat med på länge. Nu blev det en trevlig stund vid köttdisken på ICA. 
En annan vän, Yvonne ringde under efrtermiddagen så där blev det en trevlig stund i telefonen.
Har lovat mig själv att jag skall försöka göra matlagningen lite roligare. Så jag har sparat på mig lite lätta recept och idag var det dax att testa ett. Det var en korvgryta som föll oss alla tre i smaken. Vi hade nämligen en matgäst, våran Simon. 
Nu skall jag ta mig ett bad och förbereda mig för nattskiftet.
Ännu en bild från sommaren 1996. Tripp, Trapp och Trull.
Ha det gott.
Kram ♥
 
 

28 Januari 2014

Vaknade runt åtta men låg kvar ett tag och läste morgontidningarna.
11:10 hade jag en tid på Vårdcentralen hos Gyn för cellprovstagning. Det är tur att det går fort för lite roligare kan man ha än att ligga där i underläge. Men det är väldigt bra att det finns koller för annars kom man nog aldrig iväg.
När jag kom hem så blev det lite snöskottning. 
Har känt mig väldigt nöjd och tillfreds med livet idag så jag måste säga att mina 8½ timmar på jobbet gick som en dans.
Här kommer några bilder från 1996
Simon tar igen sig en stund när de spelar landbandy. Han får vara med de stora pojkarna och det är roligt.
Kusin Jennifer är och hälsar på.
Även kusin Andreas är på besök fast inte samtidigt som Jennifer.
Nu får ni alla ha en bra natt.
Kram ♥
 
 
 

27 Januari 2014

Vaknade strax före åtta av att snickarna kom. I dag satte de upp listerna och lite annat småplock.
Nu längtar jag bara efter att vi skall hitta den sängen vi vill köpa så att vi kan få flytta in i vårat nya sovrum.
Garderoberna fattas än, men de skall komma denna veckan är det sagt.
På jobbet var det en bra dag. Första timmarna tyckte jag segade sig fram men på slutet så gick det fort.
Nu skall jag ta mig en smörgås sedan blir det sängen.
Kram ♥
 
 

26 Januari 2014

I morse vaknade jag en halvtimme innan jag behövde gå upp. Kände mig lite sliten men bara jag kom upp så gick det  bra. 
På jobbet rullade det på som vanligt. 
Under eftermiddagen har det inte blivit så mycket gjort. Tvättat en maskin med tvätt. Pratat bort en stund med Sofie som kom förbi med yogurtar som hon köpt med sig från Lidl. Det är en sort som jag gillar skarpt som de har. Är ju aldrig på Lidl så det var snällt av henne att köpa med det.
Simon lånade bilen för att skjutsa ner Kimberly till Karlstad. Hon skulle åka vidare till Göteborg och kursen hon går på där. När Simon kom tillbaka så stannade han ett par timmar. Stenis sov så vi pratade väl lite jobbsnack. Nu behövde ju ingen störa sig på oss för annars när vi kommer igång så märks det att de inte gillar det eftersom de inte vet vad vi pratar om.
Sammy och Linus i lektagen. Linus är och hälsar på oss under jullovet 1987.
Kramen på er ♥
 
 

25 Januari 2014

Vaknade 20 minuter innan klockan skulle ringa. På jobbet hade jag en bra dag. Hann fylla på skåp och kopiera upp en massa kopior och lägga ut. Tiden gick fort.
Samtidigt som jag kom hem kom Sofie och Abbe.
Sten-Åke var nästan färdig med pajen som han höll på med så vi blev tre vid middagsbordet. Han hade gjort en köttfärspaj som det är flera år sedan han gjorde. Smakade jätte gott.
Abbe hittade sig en skön plats att sova på. Min jacka hade han som huvudkudde. Tror att han låg där i nästan tre timmar.
Sofie och Stenis åkte iväg och hyrde en film som vi tittade på. Den hette Blue Jasmine. Det var en lite konstig film så inget jag rekommenderar.
Nu blir det lite tv innan sängen , en tidig morgon kvar.
Kram ♥
 

24 Januari 2014 Eva 34 År

 
Ett stort GRATTIS till svägerskan Eva som fyller 34 År idag . Här har hon sonen Assar i knäet.
Sov ganska så bra i natt. Fast jag vaknade ju 25 minuter innan klockan skulle ringa förstås.
På jobbet var det en bra arbetsdag. Det gick fort fastän att vi hade en halvtimmes Tpm efter jobbet.
När jag kom hem så fick jag se att vårat sovrum börjar ta form. De hade jobbat på bra. Det är inte så mycket kvar. Det är väl garderoben som vi väntar på och lite småsaker.
Viktor skall vara hos sin pappa Conny under helgen så han åkte med Stenis hit till Filipstad. 
Han stannade hos oss en stund så att han hann leka lite med legot som han älskar.
Det blev även en fika med storkusinen Sofie.
Kvällen har vi tillbringat uppe i Wasahallen. Filipstad mötte Sunne.Framför oss i ishallen satt en gammal skolkamrat till Sammy. Han visade att han var nyförlovad. Fast egentligen är det inte förrän i morgon, men han och hans tjej kunde inte vänta med att sätta på sig ringarna. I ringarna står det iallafall den 25/1 , han visade mig inskriften. Lycklig var han och festen skulle de ha imorgon.
I dag var Filipstads grabbarna riktigt duktiga. De hade verkligen fart under skridskorna
Filipstad hade 39 skott på mål och Sunne hade 26.
Sammy och Simon lyckades få lika många poäng idag. De gjorde var sitt mål och var sin assist. 
Filipstad vann med 8- 3. Det var roligt för grabbarna att det gick så bra.
Nu skall jag försöka att komma i säng så att jag inte är allt för trött till morgonen.
Kram ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

23 Januari 2014

I dag hörde jag snickarna vid halv åtta, men eftersom jag börjar jobba igen imorgon så halvslumrade jag fram till klockan nio.
Halv elva kom Marianne. Hon skulle hämta sina produkter som hon beställt. Jag passade även på att Gratta henne eftersom hon fyllde 70 år i November. Hon blev sittandes på kökssoffan i nästan tre timmar. Vi fikade och pratade.
Sofie och Abbe dök upp under eftermiddagen.
I dag tog Abbe mod till sig och gick in och hälsade på Peter. Han har varit väldigt nyfiken men ändå inte vågat sig in. Men nu blev det tvärtom istället, han ville vara där hela tiden. 
Tapeten har kommit på plats.
Middagen i dag blev fläskkotletter i ugn och potatis. 
Efter att disken var avklarad blev det en promenad med Stenis, Abbe och Sofie. Vi var ute i nästan en timme. Var faktiskt riktigt skönt fastän att det var - 9 grader ute.
I går ringde det en karl från banken Nordea till Sten-Åke och talade om att de hade försökt ta ut pengar på hans konto i Singapore och i Usa. Fast de hade inte lyckats. Han fick klippa sitt bankomatkort och vänta på att få ett nytt. Det måste vara bra koll på våra konton. Mer än vad jag trodde. 
Nu skall jag plocka iordning ryggsäcken inför morgondagen.
Kram ♥
 
 

22 Januari 2014 Viktor - dagen

I dag har lill-grabben namnsdag. Grattis på Viktor - dagen. Ringde och grattade honom förut. Han tyckte det var lite konstigt att jag sa grattis, han fyllde ju inte år.
Sov tills snickarna anlände strax efter åtta. Då blev det frukost och sedan var det bara att åka till Wasa för ett möte.
Tog en fika med två kollegor Susanne och Ulrika i Wasabaren innan jag åkte hem igen.
Eftersom jag jobbar så mycket helg får man försöka att ha lite helgmys på vardagen. Så idag hade jag bjudit hem ungarna på tacos.
Det blev fullt runt köksbordet. Jag hade tänkt ringa till Pappa och bjuda in honom men så trodde jag att han skulle till Karlskoga och titta på Bofors match. Men precis i tid dök han upp så vi blev alla som jag hade tänkt mig från början. Visst är det kul när saker blir som man tänkt fast man inte tror det.
Hade även bakat en kaka till kaffet. 
Efter allt frossande så blev det att vi började rensa i en massa lådor från vinden. Lite grann fick vi bort iallafall.
Under tiden som jag och Sofie slet så roade sig de andra med annat roligt. Telefoner är allt bra att ha.
Nu skall jag ta mig ett skönt bad innan det är dags för sängen.
Kramelikram ♥
 
 
 
 
 
 

21 Januari 2014

Vaknade av att mina arbetare kom några minuter före åtta.Gick upp och gjorde mig iordning. Klockan halv elva hade jag träff med Anette vid Skafferiet. Det har bytt ägare så vi tänkte testa om det höll samma standard. När vi kom var det nästan fullsatt och det måste ju betyda att det har gått hem hos folket. Min smörgås med kycklingröra smakade precis som den brukade så jag märkte ingen skillnad på ägarbytet.
Sofie kom lagom tills vi skulle äta. Fast hon ville inte ha fisk och potatis som var middagen utan hon värmde den matlådan med kalops som jag lagt undan åt henne. En av hennes älsklingsrätter. 
Här vilar Abbe och Sofie efter maten.
Vid halv sju åkte vi och hämtade Stefan för färd till Kil.
Hockeymatch mellan Filipstad och Kil.
Vi hade ungefär lika många skott på mål, fast Filipstad hade inte turen med sig idag.
Kolla in skägget på domaren. Sten - Åke trodde att killen var ungefär 25 - 26 år. Med det skägget tyckte jag att han såg mycket äldre ut. 
I pausen kom Julia och bjöd Stenis på bullar som hon hade bakat under dagen. Som tur var så bjöd Sten-Åke Stefan och mig på en smakbit. De var jätte goda.
Simon och Sammy.
Sammy i full speed.
Simon med sina fladdrande lockar.
Stundtals var det lite tjafs. Men det kvittade hur mycket Filipstad försökte det blev Kil som tog hem segern med 2-0.
En stor KRAM till er alla. Det är ju Kramens dag idag. ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

20 januari 2014

Natten började lugnt på jobbet men efter halva tiden brakade det lös ute på Pl 18. Tror det var stegmataren som ballade ur. Det slutade iallafall med att vi fick köra ur linjen. Det var bröd överallt, fanns nästan inga tomkassetter. Får hopps att allt löste sig under dagen.
La mig vid halv åtta. Gick upp vid halv ett. Sovit ganska så bra fastän att mina snickare har varit här. 
Sofie och Abbe kom förbi innan Sofie skulle ut och besikta sin gamla volvo. Den gick igenom även denna gång.De gamla volvo bilarna måste det vara något speciellt med.
Klockan tre hade jag en tid på Vårdcentralen hos fotterapeuten. Känseln i fötterna var toppenbra och även blodtrycket i benen. Nu dröjer det ett år till nästa gång innan fötterna får sig en duvning. Skulle vara bättre att ha en tid i maj så fötterna är fina till sommaren. 
Middagen idag blev kalops och potatis.
Här följer några bilder från Sovrumsprojektet.
Det skall bli väldigt intressant att se hur slutresultatet kommer att bli.
 
Nu skall jag göra iordning lite fruktsallad och sedan blir det mys i soffan.
Kram ♥
 

19 januari 2014

Även denna natt gick bättre än väntat.Kom i säng vid halv åtta och vaknade till liv ordentligt strax före två. 
Har inte blivit så mycket gjort idag heller. Tog mig ett bad och precis då ringde Marianne. Vi pratade tills mitt vatten blev kallt. Under tiden lagade Sten-Åke maten. 
Känslan nu är kanska så behaglig när man vet att det bara är 8½ timme kvar att jobba innan man går på några dagars ledighet. Då har man klarat av även denna natt helg.
Eftersom det inte händer så mycket när jag jobbar så blir det två bilder från 1987.
Här väntar en liten knatte på att Pappa skall fixa bilen åt honom.
En tur runt Storbron. 
 
Ha en go kväll alla.
Kram ♥
 
 

18 januari 2014

Natten på jobbet gick över förväntan. Det gäller att hålla sig igång. Det är värst när jag sitter vid datorn för då kan man känna att det drar i ögonen. Men jag måste ju sitta där till en viss del för att sköta mitt jobb.
Kom i säng vid halv åtta. Sov ganska så bra under förmiddagen. Var bara vaken en gång för toa besök innan halv två. 
Har inte gjort så mycket under eftermiddagen. Stenis var upp till Sammy för de hjälptes åt med att sätta upp lite grejer på hans väggar. När han kom hem så hade han köpt med sig pizza hem så det blev middagen idag.
Här kommer två lite äldre bilder.
Sammy och Moster "Tina" har lite roligt. Sammy är 4 ½ år. 
Sammy som nybliven 5 - åring. Cowboykläderna fick han av Morfar och Anita i födelsedagspresent.
Nu skall jag ta och göra mig i ordning för ännu en natt på fabriken.
Kram ♥
 
 

17 Januari 2014

Vaknade redan klockan sju. Hade klockan på halv åtta eftersom våran snickare skulle komma vid åtta. Men det är så typiskt mig att alltid vakna för tidigt när det är något på gång.
När snickaren med medhjälpare var på plats så la jag mig en stund och läste. Visste inte vad jag skulle göra uppe så tidigt och trött var jag ju också.
Sofie och Abbe kom förbi med lite fika efter att jag varit ute och fixat lite ärenden. Sofie hade bakat en chokladrulltårta med smörkräm, jätte god.
När Sten-Åke kom hem så blev det lite mat . Kyckling. 
Sedan blev det ett långt skönt bad. Höll nästan på att somna.
Stefan kom på en kopp kaffe innan Stenis och han åkte upp till Wasahallen för att titta på när Filipstad möter Karlstad. 
Själv förbereder jag mig mentalt för att jobba tre nattskift. Inte så lätt alla gånger.
Så här såg rummet ut igår kväll.
Nu har det börjat hända saker.
Nu blev det helgen. Får se vad som händer till veckan.
Ni får alla ha en bra helg.
Kram ♥
 
 

16 Januari 2014

Samma visa denna morgonen. Bara att klä på sig och gå ut och skotta. Plogbilen hade gjort en stor kant vid våran gård så soptunnan som skulle tömmas i dag fick jag börja med att skotta fram. 
Det var skönt väder ute så det kändes inte så illa att få vistas ute en stund.
Sofie och Abbe kom förbi fast det var bara Abbe som stannade för Sofie skulle ut på stan och fika med en kompis. För att vara hundrädd kändes det ganska så bra att ha passat Abbe i en timme. Han är ju väldigt snäll men han är som en liten unge för dit jag går dit går Abbe också. Till och med när jag dammsög höll han sig i närheten.
På jobbet gick det bra. Det mesta rullade på som det skulle.
När jag slutade jobba så hade det börjat snöa igen. Då fick bilen åka in i garaget så att den är fri från snö när jag skall ut och göra ärenden imorgon.
Nu skall jag ta och krypa till kojs.
Kram ♥
 

15 januari 2014

Kom inte ur sängen förrän klockan nio. När jag tittade ut så såg jag att det hade kommit väldigt mycket snö så det var bara att klä på sig och gå ut och skotta.
Ibland skall man ha tur. Snälla Kurt var ute så han kom över till mig och hjälpte till med min snö också. Det blev ju även en liten pratstund på detta sätt. Det var lätt snö så det gick ganska så bra att få undan den.
Blev en tur till ICA innan jag började med maten, det blev vitaböngryta idag.
På jobbet gick dagen snabbt. Tänk om jag bara hade fm och em skift vad fort tiden skulle gå.
När jag kom hem så hade det kommit ännu mera snö. Det har snöat hela dagen och håller på ännu. Får se vart detta slutar.
Nu skall jag iallafall ta mig en macka och sedan krypa till sängs.
Kramen på er ♥
 
 

14 januari 2014

När jag kom upp i morse strax efter fyra var det bara - 7 grader. Fast det dalade ju ner snö också. Personligen klarar jag mig utan mer snö Eftersom det inte har kommit tidigare så kan det kvitta nu också. Jag förstår ju barn och de som har barn men det känns bara jobbigt att börja med kyla och snö nu när vi skall börja gå åt ljusare tider.
På jobbet var det en bra dag. Vi hade Apm, men eftersom de inte hade så mycket att säga så var det snabbt avklarat.
När jag kom hem så tyckte jag det var konstigt för våran uppfart var skottad. Men det visade sig att goa Sofie och Abbe var hemma och det var de som hade fixat med snön.
Abbe gillade att vara i snön.
Sofie skulle börja jobba sitt skift klockan fyra så de var inte här så länge.
Har inte blivit så många knop gjorda här idag. Matlagning - köttgryta och ris. Tog mig även en liten vilopaus i soffan. Den var skön men får hoppas att inte nattsömnen blir påverkad.
Nu blir det ett bad innan sänggåendet.
Kram ♥
 
 

13 Januari 2014

Ja då var man igång med en ny arbetsperiod. Gick upp kvart över fyra. Det var nästan - 16 grader ute. Vi hade varit ordentliga och ställt bilen i garaget så den var varm och skön när jag tog ut den. 
På jobbet var det en bra dag. Vi hade Tpm efter jobbet och så var jag tvungen till ICA så klockan var kvart i fyra när jag kom hem.
Då var det bara att börja med maten. Ugnstekt falukorv och hemmagjort mos. 
Sten-Åke och jag plockade ur de två garderoberna som står i rummet som vi skall göra iordning. Så lite nytta har vi gjort.
Ja han var iallafall rädd om huvudet. Här är Simon cirka 1 år och 10 månader.
Nu skall jag inte göra så mycket mer idag än mysa ner mig i soffan en stund.
Kram ♥
 

12 januari 2014

Ja nu har verkligen vintern slagit till. Det har legat runt - 11 grader under dagen. Varför kan det inte vara med måtta, det räcker med -5 grader och solsken.
Har plockat bort det mesta av julen under förmiddagen. Det tar sina timmar. 
Klockan tre hade jag gjort upp med Kurt att han skulle komma på lite fika. Vi fick några glada timmar tillsammans. 
Sedan har det inte blivit så mycket mer än lite matlagning och ett skönt bad.
 
Så här blev det i köket när allt det röda försvann.
Ha en go kväll alla.
Kram ♥
 

11 januari 2014

Fram till fyra sov jag superdåligt men sedan var det inga problem fram till 9:45.
Minus fyra grader och lite snö. Dax att sätta på sig vinterkläderna. Hade till och med vantar när vi gick ner till Happy Home för att titta på tapeter till sovrummet. Sten-Åke och jag är nog lite konstiga för efter tio minuter var vi helt överens och hade valt tapet. Skönt att det är gjort. Får se om våran snickare kommer i slutet på nästa vecka. Han trodde att han skulle göra det. Bara att hålla tummen för det.
Klockan tre var vi hembjudna till Simon och Kimberly. Två av Mostrarna med en del av deras familjer skulle komma och gratta Simon.
 
 
 
Moster Lotta och Viktor tillsammans med Moster Marina och Eddie trotsade halkan och kom på tårtkalas.
 
Viktor såg vi inte så mycket av för han hittade någon barnkanal som han gillade.
Värdparet.
Simon och Moster Marina.
Abbe med sin matte och husse kom förbi för lite tårta och kaffe.
Lite bus i sängen innan vi tackade för oss efter tre trevliga timmar.
När jag kom hem så hade jag fått lite energi så julgardinerna i köket åkte ner och upp kom ett par nya som jag köpte på Ullared när vi var där.
Nu skall jag snart ta kvällen. Skall bara hänga en tvätt innan jag lägger mig.
Kram ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

10 januari 2014 Christer 67 År

I dag utbringar vi ett stort HURRA till Stenis bror Christer som fyller 67 år.
Sov dåligt i början på natten men tydligen så sov jag desto bättre på morgonen. När jag tittade på klockan så stod den på 09:50. Då fick jag lite bråttom för klockan 11 så skulle jag var hos Carina.
Jag tror att jag passade tiden rätt så bra. Vi fick några trevliga timmar tillsammans där vi käkade smörgåstårta, god bakelse och pratade en massa. 
Simon, Sofie och jag var iväg till Wasabutiken under eftermiddagen. Det var sista dagen för att hämta ut julklappen som vi fick av Barilla. Julklappen var 125 kronor som man fick ta varor för i butiken. Jag handlade ju naturligtvis för mer så jag fick betala 63 kronor också.
Hade ett långt trevligt samtal med syster Åsa innan Sten-Åke och jag åkte iväg till Sunne.
Det var dags för min julkapp som jag fått av min kära sambo.
I Sunne har de en affär som säljer bra underkläder, fast väldigt dyra. Jag hade fått en behå i julklapp. Det var en väldig service i denna butik. Damen som hjälpte mig var väldigt noga. Hon lyckades så bra så jag kom ut med två stycken behåar. Den ena köpte jag själv. Nu hoppas jag att de lever upp till priset.
Sedan blev det ett besök på Sibylla, det var också julklapp. Stenis vet att jag tycker det är gott med en kokt special ibland. Tack så mycket Larsson för mina julklappar♥ Jag är jätte nöjd.
När vi var mätta och belåtna åkte vi vidare till Munkfors för att titta på hockey match.
 Det började bra för Filipstad tog ledningen med 0-2.
När det blev paus inför tredje perioden stod det 2-2.
När det hade gått en stund in i tredje perioden hade Munkfors tagit ledningen med 4-2.
Det hjälpte inte med lite taktik snack. Filipstad förlorade med 4-2. Det kändes lite snöpligt men det är som det är, bättre lycka nästa gång.
Här ser ni mina fina nya underkläder. Rosen hade expediten lagt ner i kassen, varför vet jag inte men det var ju gulligt. 
Nu börjar det kännas i kroppen att det är dags för sängen efter en intensiv men rolig dag.
Kram ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

9 Januari 2014

Vaknade redan kvart i sju. Ändå somnade jag inte förrän vid tvåtiden. Dessa förbaskade jobbnätter kör slut på en.När Yvonne kom och hämtade mig klockan elva hade jag hunnit beställa Oriflame, badat, käkat frukost, dammsugit och pratat med Marina i telefonen i nästan en timme.
Vi tog oss en långlunch på Kinesen. Mycket gott att äta och trevligt sällskap då går tiden fort.
Yvonne gav sig inte förrän vi gick till apoteket och jag köpte hostmedicin. Hon tyckte att jag hade hostat tillräckligt länge nu. Det är bara det att jag tycker det är skitäckligt att dricka sånt där. Får väl hoppas att det hjälper lite iallafall.
Nästan samtidigt som Stenis kom hem så kom " våran " snickare. Han skall hjälpa oss med att göra iordning Sofies gamla rum till vårat sovrum. Känns helt otroligt att detta år bara precis har börjat och vi redan är på G. 
Nu ikväll har jag varit till Lena på syjunta. När vi hade en paus i allt handarbetande så blev vi bjudna på kycklingsallad med tillbehör. Jätte gott.
Den här läckra kladdkakan fick vi till kaffet. Smakade mumma.
Tiden gick fort som vanligt när vi arbetar hårt och pratar om allt möjligt. En trivsam kväll med andra ord. Tack tjejer.
Avslutar med att visa min fina duk som jag fick av Sofie igår.
Godnatt Kram ♥
 
 
 
 

8 Januari 2014 Simon 23 År

Hipp Hipp HURRA för våran Simon som fyller 23 År idag. Tänk ändå vad tiden går fort. Tycker inte det var länge sedan som han var en liten busunge ♥
Natten på jobbet gick fort. När jag kom hem hade jag svårt för att koppla ner och sova. Halv ett gav jag upp då började jag dagen igen.
Sofie och Abbe tittade förbi en sväng. Sofie hade med sig en jätte söt duk som jag fick av henne. Får bli en bild på den en annan dag.
Halv sex var vi bjudna hem till Simon och Kimberly på 23 - årskalas.
Hela glada gänget.
Simon med födelsedagspresenten från Mor och Far.
Efter två timmar med gofika och trevligt umgänge var det dags att dra oss hemåt. 
 
Avslutar med en cirka 20 år gammal bild på födelsedagsbarnet.
Kram ♥
 
 
 
 
 

7 Januari 2013 Carina 52 År

Ett stort GRATTIS till Carina idag på hennes födelsedag HURRA HURRA ! Jag hoppas att hennes dag har varit toppen även fast hon har jobbat kvällspass.
Natten på jobbet gick fort. Höll mig piggare än vad jag hade trott.
Sömnen under dagen har varit lite si och så.
Nu i kväll har vi varit hundvakt åt Abbe. Sofie och Stefan är på bio. Han ligger vid verandadörren i köket och väntar på dem. Smågnäller till ibland. Han undrar nog vart de har tagit vägen.
Nu hoppas jag att denna sista natten också¨skall gå fort. Har mycket att göra under ledigheten. Granen barrar så imorgon skall den bort.
 
 
Kram ♥
 

6 Januari 2014

Samma skit i natt. Sov dåligt fram till fyra men sedan gick det bra fram till nio. Eftersom nätterna börjar i dag så halvslumrade jag fram till tio.
Vi plockade in borden och stolarna som vi lånade av Pappa i julas i bilen,  och åkte ner till Nykroppa med dem. Sofie och Stefan hängde också med. Sofie hade med sig sina sommardäck som hon brukar förvara nere hos Morfar under vintern. Så nu har han nog snart fullt i sina förråd.
Abbe var med till Nykroppa för första gången. 
Klockan 17:00 var det dags för match i Wasahallen. Filipstad mot Kristinehamn. 
Det var en spännande match. Det stod 2-1 till Filipstad när det var en sekund kvar av matchen. Då lyckades Kristinehamn kvittera till 2-2. Det var inte roligt.
Det blev förlängning med fem minuter. Men eftersom inget lag gjorde mål så gick det till straffar. Först tre stycken och eftersom det fortfarande stod lika mellan lagen efter de tre straffarna så fick de fortsatta med straffar.
Men till slut så stod Filipstad som segrare med 4-3.
Sammy gjorde två assist och Simon ett mål.
Vännen Ulrika med familj var också där. Hennes son Thimm spelar i samma lag som bröderna Svensson. Alltid lika kul att få prata med henne. 
Nu är det bara att göra mig iordning för ett nattpass.
Kram ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

5 Januari 2014

Det var lika svårt att komma ur sängen idag. Fast i natt vaknade jag efter att jag sovit i en timme och kände mig skitpigg. Tog en timme till innan jag orkade somna om. Strax före tio var jag ur sängen iallafall.
Sten-Åke fixade frukosten och jag var snäll mot Sammy och flyttade över C märket från den ena hockeytröjan till den andra. 
Sofie och Abbe var ute på en cykeltur. De hade med sig varsin matlåda åt mig och Sten-Åke. Så idag har jag ätit tjockpannkaka på jobbet. Tack snälla Sofie att jag slapp laga mat innan jobbet.
Precis innan jag skulle iväg till jobbet så ringde telefonen. Det stod Charlotte på displayen så gissa om jag blev lite paff när godingen Viktor pratade i andra änden. Han brukar inte vara mycket för att prata i telefon. Vi pratade inte i två minuter ens en gång men jag blev på jätte bra humör. Kan nästan säga att Viktor gjorde min dag. Värmer i Mosters hjärtat när han ville ringa av sig själv.
Ja på jobbet har det rullat på bra. Gröna siffror över allt.
Nu får ni alla ha en bra natt.
Kram ♥
 

4 Januari 2014

Även denna morgon sov vi till halv tio. Jag har konstaterat att väderleken gör att man är trött hela tiden. Det är ju grått och regnigt nästan jämt. I dag på jobbet så trodde jag faktiskt att jag jobbade natt. Den jag pratade med fick sig ett gott skratt. 
Annars gick arbetsdagen fort och lite lättare än igår.
När jag kom hem så möttes jag av tomten på våran trapp med en lysande marchall. Det var trevligt välkomnande. När jag kom in så stod det en räksallad på köksbordet. Min kära sambo han vet vad en arbetare kan behöva en lördagkväll.
Nu skall jag strax krypa ner i min sköna säng och titta lite på teven.
Kram ♥

3 Januari 2014

Vaknade halv åtta. Tyckte det var bra för då skulle jag hinna lite innan jobbet tänkte jag. Men efter att jag bläddrat lite i tidningen så somnade jag visst om. Vaknade halv tio, men då fick jag lite fart upp.
Marianne ringde och pratade bort nästan en timme. Så innan jag stack till jobbet hann jag bara handla och steka upp lite pytt i panna till mig.
På jobbet har allt rullat på som det ska. Fast ärligt talat så har jag känt mig lite uttråkad. Tror det beror på detta härliga väder som vi har. Hade jag vetat att det regnade så mycket kunde jag ju ha hoppat över duschen när jag slutade för jag var dyngblöt när jag kom till bilen.
Pratade med Sammy när jag kom hem. De hade varit till Sunne och spelat match. Deras andra förlust . De förlorade med 5-2. Men de hade dåligt med folk, många jobbade. De hade fått kalla in en kille som är född 1980 som gjorde A-lagsdebut idag. Starkt gjort att ställa upp på en gång när de ringde. Men nu kan det bara gå bättre när de har nästa match på måndag.
Kram och God natt ♥
 
 
 

2 januari 2013

Ja då var första arbetsdagen avklarad för detta år. Tiden gick fort och alltid trevligt att träffa arbetskamraterna igen.
Krångel med lite uppstarter men skall de i princip ha igång fyra linjer samtidigt så får de faktiskt skylla sig själv. En sak i taget är ett motto som de kanske skulle fundera på ibland.
Har inte gjort så mycket under eftermiddagen. Lagat mat , köttfärssås och spagetti. Diskat och även hunnit med en liten snosning i soffan. Nu hoppas jag att jag inte blir allt för pigg innan det är sängdax.
Börjar faktiskt fundera på om det inte skall bli någon vinter i år. Det är ju bara blåst och regn ute. Ja man behöver ju inte slita på vinterkläderna iallafall.
Ni får ha en trevlig kväll.
Kram ♥
 

1 Januari 2014 Nyårsdagen

Somnade inte förrän vid halv fyratiden i morse. Låg och tittade på teven. Därför blev det en rejäl sovmorgon, ända till halv elva.
Vi tog oss en promenad efter frukosten för att få lite luft och piggna till.
När vi kom hem så blev det fika på lite glass och sista Johan Falk filmen - Kodnamn Lisa.
Sofie ringde under tiden som vi tittade på filmen och undrade om vi var sugna på lite soppa. Det var Stefans kräftsoppa.
Så klockan fyra plingade vi på dörren och blev bjudna på god soppa med tillbehör. 
Ett par timmar senare återvände vi hem mätta och belåtna.
Nu skall jag ta årets första dopp i badkaret. Dags att förbereda sig för en tidig morgon. Slut på ledigheten. Nu börjar vardagen igen.
Kram ♥
 
 
 

31 December 2013

Efter frukosten så tog vi oss en promenad ut på stan. Det blåste friskt men det var skönt med lite luft.
Innan Sofie skulle iväg och jobba kom hon förbi och vi tog en liten fika tillsammans.
Under eftermiddagen efter hockeyn så tittade vi på ett avsnitt med Johan Falk.
Vid sextiden började vi med maten.
Oxfilé, hasselbackspotatis mm smakade gott på årets sista dag.
Till efterrätt blev det julklappen från Linus och Eva. Vi hade grädde till - jättegott.
Strax före tolvslaget så kom det ett helt gäng med ungdomar förbi, sex stycken.
Dessa tre var upphovet till vårat kvällsbesök.
Sammys kompis Erik med flickvän är hemma från Norge. Alltid lika roligt att träffa barnas vänner som man har känt sedan de var små.
Jag hade tänkt att skåla in det nya året i cider men Simon hade med sig champagne så då fick det bli det. 
Kimberly och Simon
Kimberly och jag.
Vi hade en trevlig timme ute på verandan. Tack ungar för att ni kom och fick upp oss ur soffan ♥
 

GOTT NYTT ÅR ! 
Kram och God Natt ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0