10 januari 2014 Christer 67 År

I dag utbringar vi ett stort HURRA till Stenis bror Christer som fyller 67 år.
Sov dåligt i början på natten men tydligen så sov jag desto bättre på morgonen. När jag tittade på klockan så stod den på 09:50. Då fick jag lite bråttom för klockan 11 så skulle jag var hos Carina.
Jag tror att jag passade tiden rätt så bra. Vi fick några trevliga timmar tillsammans där vi käkade smörgåstårta, god bakelse och pratade en massa. 
Simon, Sofie och jag var iväg till Wasabutiken under eftermiddagen. Det var sista dagen för att hämta ut julklappen som vi fick av Barilla. Julklappen var 125 kronor som man fick ta varor för i butiken. Jag handlade ju naturligtvis för mer så jag fick betala 63 kronor också.
Hade ett långt trevligt samtal med syster Åsa innan Sten-Åke och jag åkte iväg till Sunne.
Det var dags för min julkapp som jag fått av min kära sambo.
I Sunne har de en affär som säljer bra underkläder, fast väldigt dyra. Jag hade fått en behå i julklapp. Det var en väldig service i denna butik. Damen som hjälpte mig var väldigt noga. Hon lyckades så bra så jag kom ut med två stycken behåar. Den ena köpte jag själv. Nu hoppas jag att de lever upp till priset.
Sedan blev det ett besök på Sibylla, det var också julklapp. Stenis vet att jag tycker det är gott med en kokt special ibland. Tack så mycket Larsson för mina julklappar♥ Jag är jätte nöjd.
När vi var mätta och belåtna åkte vi vidare till Munkfors för att titta på hockey match.
 Det började bra för Filipstad tog ledningen med 0-2.
När det blev paus inför tredje perioden stod det 2-2.
När det hade gått en stund in i tredje perioden hade Munkfors tagit ledningen med 4-2.
Det hjälpte inte med lite taktik snack. Filipstad förlorade med 4-2. Det kändes lite snöpligt men det är som det är, bättre lycka nästa gång.
Här ser ni mina fina nya underkläder. Rosen hade expediten lagt ner i kassen, varför vet jag inte men det var ju gulligt. 
Nu börjar det kännas i kroppen att det är dags för sängen efter en intensiv men rolig dag.
Kram ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Visst är det kul när man hittar nåt man gillar, som passar bra och dessutom får bra hjälp i butiken!! Det är ju inte alltid! Det var jättefina i allafall! kram!

2014-01-11 @ 09:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0