23 Januari 2014

I dag hörde jag snickarna vid halv åtta, men eftersom jag börjar jobba igen imorgon så halvslumrade jag fram till klockan nio.
Halv elva kom Marianne. Hon skulle hämta sina produkter som hon beställt. Jag passade även på att Gratta henne eftersom hon fyllde 70 år i November. Hon blev sittandes på kökssoffan i nästan tre timmar. Vi fikade och pratade.
Sofie och Abbe dök upp under eftermiddagen.
I dag tog Abbe mod till sig och gick in och hälsade på Peter. Han har varit väldigt nyfiken men ändå inte vågat sig in. Men nu blev det tvärtom istället, han ville vara där hela tiden. 
Tapeten har kommit på plats.
Middagen i dag blev fläskkotletter i ugn och potatis. 
Efter att disken var avklarad blev det en promenad med Stenis, Abbe och Sofie. Vi var ute i nästan en timme. Var faktiskt riktigt skönt fastän att det var - 9 grader ute.
I går ringde det en karl från banken Nordea till Sten-Åke och talade om att de hade försökt ta ut pengar på hans konto i Singapore och i Usa. Fast de hade inte lyckats. Han fick klippa sitt bankomatkort och vänta på att få ett nytt. Det måste vara bra koll på våra konton. Mer än vad jag trodde. 
Nu skall jag plocka iordning ryggsäcken inför morgondagen.
Kram ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0