31 Januari 2014

Även denna natt blev det en stund mitt på skiftet som kändes väldigt lång. Men till slut var klockan sex och det blev en dusch och hemfärd även denna natt. 
Somnade vid åtta och vaknade tolv. Sofie och Abbe kom förbi med lite fika innan jag åkte iväg till Karlskoga. Var framme på Kartro exakt klockan två. Sten-Åke var redo för att åka till möbelaffären EM i Degerfors. Det var dags att titta på en säng.
Jag har verkligen varit bestämd på att jag inte vill ha en Continentalsäng. Tycker inte att de är så fina. Men gissa vad vi har köpt .
Jo naturligtvis en sådan säng. Expediten sa varken bu eller bä om de olika sängarna men hon konstaterade att man får mer för pengarna om man köper en Continentalsäng. Skulle vi köpa med en vanlig ram så för att få lika bra madrasser blir en sådan säng rätt så dyr. Till denna säng hörde sänggaveln med men expediten tipsade mig om att när jag kände för det så kunde jag ju antingen bygga eller köpa en ny sänggavel av trä.
Hon skickade med lite olika broschyrer om man ville få lite tips. Hon talade om att hon hade en Continentalsäng med trägavel själv hemma. Ja ja det blir nog bra. Sängborden är de som är med på bilden med sängen.
Det fanns bara en säng kvar så det var nog meningen att vi skulle ha den. Vi tog hemkörning så sängen levereras på torsdag em.
Vi fortsatte färden till Kristinehamn.
Där unnade vi oss en god middag på The Pub. Smakade jätte bra nu när plånboken hade blivit lite tunnare.
Kvällen har tillbringats framför teven.
Kram ♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0