9 Januari 2014

Vaknade redan kvart i sju. Ändå somnade jag inte förrän vid tvåtiden. Dessa förbaskade jobbnätter kör slut på en.När Yvonne kom och hämtade mig klockan elva hade jag hunnit beställa Oriflame, badat, käkat frukost, dammsugit och pratat med Marina i telefonen i nästan en timme.
Vi tog oss en långlunch på Kinesen. Mycket gott att äta och trevligt sällskap då går tiden fort.
Yvonne gav sig inte förrän vi gick till apoteket och jag köpte hostmedicin. Hon tyckte att jag hade hostat tillräckligt länge nu. Det är bara det att jag tycker det är skitäckligt att dricka sånt där. Får väl hoppas att det hjälper lite iallafall.
Nästan samtidigt som Stenis kom hem så kom " våran " snickare. Han skall hjälpa oss med att göra iordning Sofies gamla rum till vårat sovrum. Känns helt otroligt att detta år bara precis har börjat och vi redan är på G. 
Nu ikväll har jag varit till Lena på syjunta. När vi hade en paus i allt handarbetande så blev vi bjudna på kycklingsallad med tillbehör. Jätte gott.
Den här läckra kladdkakan fick vi till kaffet. Smakade mumma.
Tiden gick fort som vanligt när vi arbetar hårt och pratar om allt möjligt. En trivsam kväll med andra ord. Tack tjejer.
Avslutar med att visa min fina duk som jag fick av Sofie igår.
Godnatt Kram ♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0