17 Juni 2014

Vaknade vid åtta och låg och funderade på vad jag skulle hitta på att göra innan jobbet. 
Bestämde mig för att klippa gräset. Den nya gräsklipparen gjorde jag iordning för att arbeta med, den ville inte starta. Kvittade hur mycket jag försökte. Då fyllde jag på bensin i den gamla. Den startade direkt. Men när jag hade gått ner till häcken och skulle vända då skrek det ett jätte högt ljud i den. Stängde av och försökte starta igen. Då gick det inte. La alltså ner projekt gräsklippning. 
Tog istället ner gardinerna i köket och putsade fönstret och bytte gardiner. 
Marianne ringde och pratade bort en halvtimme. Hann även med att laga mat och hänga en tvätt innan jag cyklade till jobbet.
När jag kom fram och parkerade cykeln så kom jag på att jag hade glömt min telefon. Men det gick faktiskt riktigt bra att klara sig utan den på rasterna.
På jobbet har det faktiskt varit en riktigt bra dag. Tiden har gått fort.
Pratade med Stenis en snabbis. Han hade fått igång bägge gräsklipparna. Så nu var gräsmattan så fin när jag kom hem. Tack så mycket Larsson ♥
Han hade även varit jätte gullig och köpt en räkbaguette till mig. Det är så roligt att bli överraskad när man minst av allt anar det.
Kram ♥
 

Kommentarer
Postat av: Sofie

de va jätte snyggt i köket:) du ser ut å få daler gjort när jag skaffat mig extra jobb;) jag hinner ju inte å terrorisera dig!

2014-06-18 @ 05:43:37
Postat av: Susanne

Vad roligt att du tyckte det blev bra. Måste ju hitta på något när jag inte har våra promenader. Saknar dig allt ❤️Har ju inte sett dig sedan i söndags. Ha en bra jobbdag. Kram 😘

2014-06-18 @ 08:25:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0