2 Juni 2014 Mamma 73 År

Hipp Hipp HURRA för Mamma Rose-Marie som fyller 73 År idag. Eftersom jag har pratat med henne så vet jag att dagen har varit trevlig. Får hoppas att resten av kvällen också blir det.
Sov skitdåligt i natt. Men det är ju sådant som händer.
På jobbet blev det lite stressigt i början av skiftet. Det började två sommarjobbare som inte hade fått varken kort, kläder skåp eller skor. Men till slut hade allt löst sig, men då var klockan redan halv åtta.
Resten av dagen gick i ett lite lugnare tempo.
När jag kom hem från jobbet så satt denna goding ute i solstolen och försökte få lite färg. Fattar inte hur snabbt han är från jobbet. Jag kommer nästan en timme senare än honom.
Satte mig också ute i solen en stund för att prata bort en stund med sonen. Men då ringde Marianne så det blev en halvtimme med henne i stället.
Sofie var barnvakt åt Melker och Ella. De kom och hälsade på en liten stund. När Sofie åkte vidare med dem så blev Abbe kvar. Han låg och vilade sig mest, var väl lite varmt åt honom.
Sammy tittade in en stund när han var på väg till affären.
Pappa kom och hälsade på eftersom han hade varit inne i stan för att köpa lite färg. Det blev kaffe, jordgubbar och lite trivsamt småskvaller.
Har även hunnit prata bort en stund med Charlotte och Mamma i telefonen. Men nu känner jag att jag börjar bli rätt så trött, så nu skall det inte dröja innan jag hoppar i säng.
Marina vad glad jag blev när du efter tre månader äntligen skrev ett mail igen. Även om du inte tycker att det händer så mycket för dig så har jag saknat dina ord. Nu har jag ju bara tack vare Jennifer vetat lite vad som händer hos er.
Ha det gott alla mina vänner.
Kram ♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0