21 Mars 2014

Blev väckt i morse av telefonen, Marianne. Klockan var kvart över nio så det var ju ingen otid egentligen. Men grejen var att jag hade vaknat en timme tidigare och bara skulle dra mig en stund. Men jag var nog rätt så trött efter nattskiften och så fick jag ju Abbe tidigt igår. Men i dag har jag varit piggelin.
Eftersom det är internationella Downs Syndrom dagen så fick det bli ett par omaka strumpor idag.
Simon och jag åkte mot Karlskoga klockan ett.
Jag skulle hämta upp Stenis för vidare färd mot Örebro. Simon hade några ärenden som han skulle hinna med i Karlskoga innan han skulle åka med Sammy tillbaka till Filipstad.
När vi kom till Örebro så åkte vi till Sten-Åkes motorcykel. Han hade en del delar som vi tog med hem. Bara vädret blir bra så kommer nog biken hem. För nu är allt runtomkring klart. Vi gjorde ett besök på Mariebergs köpcentrum där jag handlade lite till mig. En topp och en klänning. 
Vi gjorde ett stopp i Karlskoga för att Gratta Eddie som fyllde 10 mars. 
Vi hade sådan tur så Linnéa med föräldrar också hade anlänt till Trädgårdsgatan.
Marina och Jennifer. Vi blev bjudna på först smörgåstårta och sedan semeltårta. Så vi var verkligen mätta och belåtna när vi skulle åka hem.
Emelie.
Här har lilla Linnéa somnat tryggt i Pappa Niklas famn.
På hemvägen så tog vi även ett stopp i Nykroppa. Vi skulle leverera lite post till Pappa som har varit en vecka uppe i Sälen. Blev en liten pratstund innan vi åkte vidare.
Kram ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0