19 Maj 2014

Vaknade runt åtta men låg och drog mig en stund. 
Har haft ont i mina knän så jag har inte varit ute på några promenader sedan förra måndagen. Men nu under förmiddagen så fick det bli en stavgångstur med Sofie och Abbe. Tycker det är så jäkla tråkigt när man vill kunna röra på sig och så skall man ha och även få ont för att man rör på sig. 
När vi kom tillbaka efter promenaden så hittade Abbe sig en ny plats att sova på. Han smög upp där när vi inte såg honom. 
Pratat med Mamma i telefonen. Min broder Linus lilla pojke på 1 ½ år ligger på Astrid Lindgrens sjukhus sedan i lördags. Vet inte riktigt vad det är men han har haft hög feber mm så läkarna vill göra en massa undersökningar på honom. Kanske en infektion , men vi för väl se vad de kommer fram till. De skulle iallafall även få vara kvar denna natt. Vi får hoppas att det går över snart och att behandlingarna hjälper.
Har haft en lugn eftermiddag med matlagning, lasagne och lite småpyssel.
Nu blommar äppelträdet för fullt. Det dröjer  inte många dagar innan blommorna trillar av. Synd att det är en sådan kort tid med blomningen.
Ha en bra kväll. 
Kram ♥
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Jobbigt med dina knän :(...! Du är tapper som trots värk ger dig ut!! Måste vara rädd om dig!! kram!

Svar: Ja det är träligt med knäna Åsa. Speciellt nu när jag för en gångs skull känner mig motiverad. Men jag har insett att jag inte kan gå hur ofta som helst. Jag får känna efter hur dagsformen är först.Kramiz
Susanne Svensson

2014-05-20 @ 05:59:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0