18 November 2014

Natten på jobbet rullade på bra fram till vid fyra. Då kände jag mig trött och illamående . Det är ju tur att man vet det beror på att det är natt. När jag kom hem och åt några hårda mackor med makrill så blev jag bättre. Sov ganska så bra under förmiddagen. Gick upp vid halv två. 
Åkte till Ica och handlade, skulle ha gjort det igår men det kom annat ivägen. 
Tyckte det blev väldigt dyrt när jag handlade. Kollade kvittot och då visade det sig att jag betalat 295 kronor för mycket för mina fyra kiwin. Tjejen i kassan hade slagit in att jag köpt 54 stycken kiwi. Hon som satt i kassan brukar mest vara i förbutiken . 
Pappa kom in och fick sig en liten fika  under eftermiddagen. 
Nu skall jag ta ett bad och sedan göra sista natten för denna period. 
Kram ❤️

Kommentarer
Postat av: Åsa

Kunde blivit väldigt exlusiva kiwin :)) Tur att du kollade upp det! kram!

Svar: Jag tyckte det blev lite väl dyrt det som jag handlade :-) Kram
Susanne Svensson

2014-11-18 @ 22:47:31
Postat av: Lotta

Ja dessa nätter!!! (men ta med dig makrill och smörgåsen till jobbet iaf :P) tänker på dig lite extra under dessa skift,, phu,,, Ja egentligen ska nog alla till mans kolla kvittona lite bättre än iaf jag gör :P mkt kiwi var det hihi,, kram och smaklig kiwi :P sov gott och ha en fin dag när den börjar :)

Svar: Jag brukar allt ha med mig någonting att äta. Men man är inte så hungrig vid fyrarasten så ibland hoppar jag över och tar något när jag kommer hem. Kolla kvittona skall man nog faktiskt ta till vana att göra, jag är också dålig på det.Kramiz
Susanne Svensson

2014-11-19 @ 06:50:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0