9 November 2014 Farsdag

Det var så härligt vi sov ända till tjugo i tio. Har sovit så lite ett tag så det var välbehövligt.
Förmiddagen gick fort eftersom jag skulle ha syjunta ikväll var jag tvungen att förbereda för den innan vi åkte ner till Nykroppa.
Sammy hade inget för sig så han följde med till Nykroppa. Vi gjorde två stopp på vägen. Först stannade vi vid Filipstads kyrkogård och tände ljus för farfar Gösta. Sedan när vi kom till Nykroppa så åkte vi och tände ljus hos Anita innan vi åkte hem till Pappa. Familjen Arvidson hade kommit precis minuterna före oss. Charlotte med sina pojkar Andreas och Viktor hade varit där en stund. Viktor skulle på innebandyträning klockan fyra så de var tvugna att åka vid tre.
Pappa bjöd på en god kycklinggryta och pressad potatis. Måste faktiskt få skryta lite över honom, han är väldigt duktig i att laga mat. Detta bjuder jag på eftersom det är Farsdag ♥
Till kaffet blev det kladdkaka och grädde. Här sitter Pappa med ett av sina paket.
Här är vi tre generationer.
Emma med sin Pappa Markus.
Barnen Arvidson. Erik, Julia och Emma.
 
Pappa och Gudrun.
Vi hade ett par trevliga timmar nere hos Pappa. Saknade bara min syster Marina men eftersom hon hade sin jobbhelg så kom hon efter att vi andra hade åkt hem. 
Har haft mina vänner Anette och Lena här under kvällen på syjunta. Vi var riktigt flitiga alla tre. Fast vi tog en paus för lite räkor och bröd. Även lite sött till kaffe/te blev det ju också förstås.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0