14 Oktober 2014

Natten på jobbet gick bra. Däremot så kom jag på igår att när det är höst och vinter så mår jag extra dåligt av nattskiften psykiskt. Även om man är ledig en hel dag innan man skall börja jobba natt så orkar man inte ta tag i saker. Det är som man bara går och väntar på att dessa skift skall dra igång. Nej de är varken bra för kroppen eller för psyket. Förr när jag var ung tyckte jag att de var bäst. Då ogillade jag fm skiften , nu skulle jag kunna göra fler av dem istället.
Somnade vid  åtta och gick upp halv ett. Inte mycket till sömn när man skall jobba en natt till. Har ju även varit vaken till och från flera gånger.
Sofie ringde och sa att hon hade två matlådor över till sin pappa och bror. Passade mig jättebra för då gjorde jag bara varsin omelett till mig och Stenis när han kom hem från jobbet. 
Abbe kom hit i några timmar när Sofie cyklade ut till stallet för att rida. Stefan kom och hämtade honom när han kom från skogen. I dag sköt han en kalv. Han har verkligen haft turen med sig dessa två jaktdagar.
Nu skall jag göra mig iordning för sista natten med gänget för denna gång.
Ni får ha en trevlig tisdagskväll.
Kram ♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0