3 Oktober 2014

Natten på jobbet gick över förväntan. Däremot så har jag inte sovit speciellt mycket under förmiddagen. Våra jobbare kom strax före halv åtta och fram till elva så gick det bra att halvsova. Men efter elva då var det kört. Fast det gör inte så mycket när jag är ledig nu fram till på onsdag. Självklart vill man ju att de skall hinna färdigt med fasaden innan vintern. Man står ut med mycket bara det blir förändringar till det bättre.
Mamma ringde precis när jag kom upp. Hon hade glömt att jag jobbat natt. Men nu var jag ju vaken tidigt så det kvittade ju. Det blev ett en timmes samtal. Hon har äntligen fått sig en ny telefon - Iphone 5S.
Sofie kom förbi så vi åkte till ICA och handlade . Träffade på Pappa när han var på väg ut och jag på väg in.
Simon kom efter att han hade varit på vårdcentralen. Han har haft en knöl vid handleden så nu tappade de ur vätska och så fick han en spruta med cortison. Vi tjuvstartade med kanelbullar till fikat. Simon har städat sin bil ute på våran gård. 
Halv sju kom Lotta och Jompa med Viktor. Han har velat komma till oss ett tag nu och sova över, men när man jobbar så mycket helger och han har mycket aktiviteter på helgerna så är det svårt att få det till att gå ihop. Men nu gick det iallafall. Vi började med att klippa av lite hår på gubben.
Sedan blev det ett bad och efter det var vi hungriga. Då blev det kyckling och pommes frites. Viktor var nog jätte hungrig för jag fick så mycket beröm för den goda maten.
Sten- Åke skall jobba natt på boendet men det gör ju ingenting för nu har jag ju en ny kille bredvid mig i sängen. 
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Åsa

Tur att ni får "låna" myskillen ibland!! Hoppas vi hinner träffa honom idag!! kram!

2014-10-04 @ 07:58:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0