19 September 2014

Varför kan man inte sova länge när man skall börja natt. Ögonen öppnades halv åtta, alldeles för tidigt när man inte lägger sig förrän vid den tiden imorgon. 
Halv tolv kom Yvonne och så gick vi ner till Tai restaurangen för lite mat. 
Eftersom Yvonne har fyllt år så var det jag som bjöd henne på lunch. Jag har inte varit på Tai restaurangen sedan de bytt ägare, måste säga att jag gillade denna maten bättre än den förra. 
När vi var mätta och belåtna så gick vi hem till mig för att ta en kaffe / the på maten. Yvonne fick även sitt paket då.
Vi hade några trevliga timmar tillsammans innan vi skiljdes åt, fast vi träffas redan ikväll på jobbet.
Alla mina tre ungar har varit hemma och hälsat på under eftermiddagen. Tycker jag är väldigt roligt. Sammy är ju den som jag ser minst av men idag hade han tid en stund med oss.
Nu skall jag ladda lite inför nattskiftet. Får försöka att peppa mig med att det snart är måndag morgon. Och då mina vänner är det en helt otrolig skön känsla när man går hem och möter alla som börjar sin jobbvecka.
Kram ♥
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Förstår känslan!! Ganska gött att vara ledig på vardagarna oxå kan jag tro! Hoppas jobbhelgen går fort! kram!

Svar: Alltid skönt att vara ledig oavsett vilka dagar. Men självklart har det sina fördelar ibland att vara ledig på vardagar. Ha en fortsatt go helg. Kram
Susanne Svensson

2014-09-20 @ 07:40:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0