25 September 2014

Vaknade redan klockan åtta. Mådde piss men allt eftersom dagen har gått så börjar jag känna att jag lever igen. Det halsonda är nästan helt borta , bara hesheten kvar. Febern tror jag släppte efter att jag stoppade i mig några panodil. Börjar faktiskt fundera på om jag skall ta influensa sprutan i år. Jag som aldrig brukar vara sjuk har ju haft hosta två gånger i år. Undrar om det är åldern som gör att jag har sämre motståndskraft.
Våran snickare Peter var här idag och det verkar som att han skall dra igång med våran fasad till måndagen. Får hoppas att det fortsätter att vara någorlunda väder. Men eftersom det skall bytas en hel del brädor och de målas inomhus så går det nog bra.
Har inte fått så mycket gjort denna dag heller. Packat Oriflame produkter och gjort en kycklingsallad till mig och Larsson. 
Nu är det bara att ladda för sju dagar på Barilla.
Våran sista kväll i Alanya. Vi är på väg ut för att käka middag.
Simon och Sofie väntar på att maten skall komma in.
 
Kimberly
 
Stefan.
Ja ni får ha en trevlig torsdagskväll själv skall jag krypa ner i badet och kurera mig så jobbdagen kommer att gå som en dans imorgon.
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Åsa

Tack för alla fina semesterbilder du delat med dig av! Skönt att du känner dig lite bättre nu, men var rädd om dig nu! kram!

Svar: Roligt att du gillat bilderna. Jadå jag försöker att ta hand om mig men det är svårt ibland. Kramiz
Susanne Svensson

2014-09-25 @ 22:28:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0