26 September 2014

Fick hosta igång mig i morse, men bara jag kom till jobbet så har det rullat på. Dagen gick fort fastän att vi hade Tpm innan vi gick hem. 
Blev en tur till ICA innan jag åkte hem. Tog tag i dammsugaren , det har ju inte blivit något sådant denna veckan. 
Sofie hade varit gullig och lämnat nybakat fika åt oss på verandan. Det intog vi i vardagsrummet när Stenis kom hem. Vi kikade lite på teven samtidigt som vi fikade. Det var unga mästerkockar som var i farten. Måste säga att jag blev grymt imponerad, de är  mellan 8 - 12 år och lagar mat som en annan aldrig knappt har hört talas om. Vilka uppläggningar de gjorde sen. Ja en annan kan ju tappa självförtroendet när man ser något dylikt. 
Simon har äntligen blivit med bil. Gissa om han var lycklig.
Blev bjuden på en åktur. Kan ju inte så mycket om bilar men det jag såg verkade ju bra. Skönt för dem att slippa låna bil när de skall någonstans.
Ha en bra kväll.
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Åsa

Kul för Simon! Fin bil! Hälsa grattis till bilköpet!!
Tokfia som börjar dammsuga när du kommit hem: du skulle gjort dig en varm kopp the och bäddat ner dig i soffan direkt istället!! Spar på krafterna när du nu måste jobba trots förkylning!! kram!!!Svar: Tack så mycket Åsa du är gullig du ! Du skulle ha sett golven då förstår du att jag inte kunde lägga mig i soffan förrän jag hade dammsugit. Tack för att du bryr dig om mig. Kram <3
Susanne Svensson

2014-09-26 @ 22:03:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0