14 April 2015 faster Ann-Marie 75 År, Viktor 9 År

Ett stort GRATTIS till min kära Faster Ann-Marie som fyller 75 År ♥ Eftersom jag har haft ett långt och trevligt telefonsamtal med henne så vet jag att hon har haft en toppendag. Bilden är dagsfärsk. Jag har knyckt den från kära fars blogg. Han var ner till Alingsås och gratulerade sin lillasyster idag. 
Ett stort GRATTIS går även till min goding Viktor som fyller 9 År ♥ Har även pratat bort en stund med honom i telefonen men det blev bara några minuter för sedan hade han inte tid med sin gamla Moster. Däremot fick jag prata en stund med Marina för Viktor gav henne telefonen. Så det samtalet var också väldigt trevligt.
Sista tidiga morgonen för denna perioden. Vi hade APM efter jobbet så jag var inte hemma förrän halv fyra.
Halv fem hade jag träff med min bankkvinna. Det gällde mitt pensionsspar. Var nere på banken över en timme. Men vi pratade ju inte bara pengar utan mycket annat också. Hon skall gå i pension i mitten på Maj så till hösten när jag skall dit så har jag en annan som tar hand om mig, eller rättare sagt mina pengar.
När jag kom hem så väntade Sten-Åke, Sofie och Abbe på mig. Det blev en skön kvällspromenad på en timme. Sten-Åke och jag gick bort till La Strada och intog middagen där. Jag åt en nacho tallrik och Stenis valde en pizza.
Sten-Åke har en arbetskamrat som har varit i USA  och började jobba idag igen. Stenis har använt sin Venice Beach tröja som han köpte när vi var där så den var helt slut. Men Stefan var snäll och köpte med en ny åt honom. Så nu var gubben glad.
Nu börjar det bli dags för sängen.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0