21 April 2015

Vaknade redan före åtta. Men eftersom solen sken så kändes allt bara prima. Tvättat två maskiner med tvätt som har fått hängt ute och torkat i solen.
För min egen del har jag också passat på att vara ute en hel del. Läst lite och fikat med Simon och Sofie ute. Fast ungarna var inte samtidigt. På det viset kan man ju sitta och fika länge.
Har pratat med Pappa i telefonen. Vi skulle ha grattat Viktor idag men det var tydligen bara jag som kom ihåg det. Kan ju bero på att jag bestämde vilken dag. Men nu får vi ta det nästa helg eftersom Lotta och Viktor var upptagna och Pappa hade möte med Kvarnen. 
Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. På detta vis får ju Viktor bli grattad länge.
Vi bestämde oss för att ha kvar vinterdäcken på bilen när vi åkte upp till Härjedalen eftersom det fanns snö där. Tur var ju det eftersom det snöade en hel del när vi åkte upp. 
Sten-Åke bytte till sommardäck idag  när han kom hem från jobbet. Så nu är vi också lagliga.
Visar ett par bilder från våran utflykt till Björnrike.
Utsikt från stugan.
Utanför fiket 
 
Ni får alla ha en skön kväll.
Kram ♥
 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hejsan goa syster <3 ja, det blev ju lite tokigt men det är ju en brist hos mig hmm viljan och tiden och minnet hänger ju inte riktigt ihop ;) (Det blev inte heller något möte m viktor så jag stressade hem i onödan,, 3e ggn som det blev inställt av personal så lite tråkigt) och hoppas iiinte det händer nästa helg hehe kram o ha en fin natt,, underbara bilder :)

2015-04-21 @ 22:27:12
Postat av: Susanne

Hejsan syster yster ! Vad tråkigt att det inte blev något möte nu heller . Nej jag hoppas att det passar någon dag nästa helg. Det är ju synd om lilla Viktor som inte får sina presenter. Ha det gott.
Kram 💗

2015-04-21 @ 23:46:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0