20 Augusti 2015

I går eftermiddag - kväll började jag få ont i min mun igen fast på andra sidan. Sov inte så jätte bra under natten. Så halv åtta när tandläkaren öppnade så ringde jag igen. Hade tur och fick en tid klockan tre hos min egen tandläkare. Passade ju bra eftersom jag slutade två.
Tandläkaren slipade ner min ena tand i överkäken för att inte belasta den tanden som jag har ont i. Han var inte hundra på vad min värk berrodde på. Kan ha något att göra med att jag har haft ont så länge på andra sidan så att man har belastat tänderna lite fel. Det är ju först nu som jag inte känner någonting i käken på höger sida. Men vi får se. Går inte värken över så skulle jag ju ringa igen. Känns som jag har klippkort på folktandvården. Det slutar väl med att jag kommer upp i frikort eller vad det heter hos tandläkaren.
Mötte Sofie när jag svängde in på Oscarsgatan. Hon hade varit och släppt in Abbe hemma hos oss. Hon var på väg till jobbet.
Hon hade varit gullig och gjort en kycklinggryta som jag fick av henne.Hon vet verkligen vad hon kan hjälpa till med ♥
Sten-Åke var bara hem med arbetsväskan för han skulle jobba några timmar på boendet. Sammy kom och bytte av honom efter att han hade tränat klart. Sammy jobbar där i natt och åker direkt till sitt jobb därifrån.
När Stenis kom hem så tog vi en liten promenad med Abbe - pojken.
Sofie kom strax efter nio och hämtade upp sin lilla hund.
Kram och God natt ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0