25 Augusti 2015

Arbetsnatten gick någorlunda bra. Blir lite trötthetssvackor ibland.
Somnade strax efter halv åtta. Vaknade till efter nio. Är ju inget ovanligt så jag låg och funderade på om jag skulle gå upp på toa. Då öppnades min sovrumsdörr, gissa om jag blev rädd. Det var Simon som inte kunde sova hemma hos sig eftersom de byter garagedörrar precis under hans lägenhet. Så det var väl han jag vaknade av fast att jag inte fattade det först. När hjärtat lugnat ner sig så orkade jag faktiskt somna om igen.
När Kimberly och Sten-Åke hade anslutit sig till oss så lyxade vi till det och beställde mat från Kinesen.
 
Kimberly och 
Simon tyckte att vi skulle titta på första avsnittet av Bron. De har sett serien men inte jag. Nu måste jag ju fortsätta för den verkade ju faktiskt riktigt bra. Simon får hjälpa mig så att jag kan titta över paddan om inte annat.
Sten-Åke satte ihop köksbordet när vi andra låg i soffan och tittade på bron. Så imorgon blir det roligt för då skall jag städa köket och ta in våra nya köksmöbler i köket. Blir en bra början på ledigheten.
Sofie kom hit på sin rast från jobbet. Hon var så gullig och hade med sig två matlådor, det passade ju jätte bra eftersom vi hade ätit upp nästan all maten från middagen.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0