27 Augusti 2015

Passade lilla Abbe under förmiddagen när Sofie var på personalmöte.
Hade ett trevligt samtal med mamma under tiden.
När Sofie kom tillbaka så följde jag med henne när hon skulle luncha med Ann-Katrin och hennes lilla söta fadderbarn Anton på Tai restaurangen. 
Innan Sofie och jag återvände hem så gick vi ner till COOP där jag hämtade ett paket från jotex. Vi var även in på Bergwalls en sväng.
 
Måste börja utmana mina knän igen. Så i världens ösregn promenerade vi i en halvtimme med en hund som Sofie fick lyfta ur bilen för han hade ingen lust att traska runt i det dåliga vädret.
Även om jag var blöt när jag kom hem så var det skönt också. Men kan tala om att vi såg inga mer ute i kalhyttan. Det var nog bara vi som var så knäppa.
 
Klockan fem ringde vi på dörren hos familjen Svensson - Santana. Vi var ditbjudna på middag och för att titta på deras nya fina soffa.
Under tiden som Simon städade så hade Kimberly gjort iordning en jätte god fläskfilégryta med ris. 
Till efterrätt fick vi blåbärspaj.
Så när jag satte mig i deras nya soffa för att titta på andra avsnittet av Bron var jag proppmätt. 
Tack ungdomar för en trevlig kväll. Nu skall jag ta och skura badrummet innan jag tar mig ett bad.
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Katrin

Sven är ju så söt!!! Ser ut som Stefan - min lilamaskade Balines. Även om han inte är Balines måste han vara lilamaskad? Lillemor är förstås söt hon också!

Svar: Ja de är jätte söta. Sven är ju fortfarande så liten så därför blir det ju honom man fokuserar mer på. Lilamaskad har jag ingen aning om, jag får fråga Kimberly.
Susanne Svensson

2015-08-27 @ 22:42:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0