4 Augusti 2015

Sov ända till strax efter nio. Behövdes nog efter natthelgen. Marina hörde av sig igår och undrade om jag skulle vara hemma idag. Hon har fortfarande semester. Eftersom våran snickare skulle komma en sväng på eftermiddaen så hade jag inte bokat upp något annat.
Strax efter tolv så kom hon inrullandes i sin fina bil.
Sten-Åke hade ringt till mig och talat om att det var Systrarnas dag idag. Så det passade ju väldigt bra att få träffa en av mina systrar.
När vi satt och fikade så kom Pappa på besök. Även Sofie och Abbe tittade in en sväng.
Marina fick träffa alla sina syskonbarn för Sammy stannade en stund när han släppte av Stenis när de kom från jobbet, Simon och Kimberly tittade in när Simon hade hämtat Kimberly från jobbet.
Vi fixade iordning lite grillat till middag.
Eftersom Marina jobbade när Stenis fyllde år så passade hon på att gratta honom idag. Som synes på bilden så blev han väldigt glad.
Våran Snickare kom som han lovat. Så troligtvis blir  väggen på verandan målad nu på torsdag. Det var den som var kvar , den hanns inte med i höstas.
Ja att inte Marina och jag har blivit hesa så mycket som vi har pratat i dag. Men det var länge sedan som vi fick en rejäl pratstund.
Nu skall jag försöka komma i säng för i morgon är det dags för en tur till Karlstad.
Kram ♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0