26 December 2015 Annan dag jul - Andreas 25 år

Strax före två åkte vi bort till Conny för att hämta Viktor som skulle med till Karlskoga för att gratta storebror Andreas som fyller 25 år idag. I Nykroppa svängde vi in och hämtade upp Pappa också.
Födelsedagsbarnet Andreas. Kan inte fatta vad fort åren går. Kommer ihåg när Charlotte ringde och undrade om hon skulle åka in till BB. Det var den 26/12 vid halv åtta på kvällen. Då var jag säker på att hon skulle få sin baby på våran Farbror Jannes födelsedag den 27/12 . Men icke sa Nicke, Andreas var allt ute innan tolvslaget den 26/12. Det var snabbt jobbat av en förstföderska. Ett stort GRATTIS Andreas på din dag.
Klockan tre var en stor del av släkten bänkade hemma hos Andreas. Vi blev bjudna på god smörgåstårta som mamma Charlotte gjort iordning. Även tårtan som vi fick till kaffet hade Andreas snälla mamma fixat.
Linnéa och Mormor Marina.
Emelie.
Viktor och Storebror busar lite.
Kusinerna Viktor och Jennifer.
Morfar och Stenis hade fullt sjå att försöka kunna titta lite på hockeyn på teven. Det var ju JVM premiär och Filipstadskillen Rasmus Asplund är med och spelar. Sverige vann och Rasmus gjorde bra ifrån sig.
Andreas och Viktors Mormor Elisabeth hade åkte från Åkersberga för att gratta födelsedagsbarnet. Viktor blev så glad när hon skulle stanna tills imorgon.
Efter ett par timmar återvände vi mätta och belåtna till Filipstad igen.
Kram ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0