29 Juli 2015

Vaknade strax före sju. Vaknade så tidigt eftersom jag visste att Lillemor och Sven skulle dyka upp strax före halv åtta. Här minsann behövs ingen väckarklocka.Simon och Kimberly skulle åka hem till hennes mamma i Arvika några dagar.
 
Eftersom jag kom upp så tidigt så var jag på ICA strax efter nio.
 
 
Viktor ringde på förmiddagen och undrade om han kunde komma och hälsa på tills jag skulle iväg till jobbet.
Det fick han ju såklart.
Han har blivit så redig han hjälper till när jag lagar maten. Sedan är det så roligt att ge honom mat för tallriken är alltid tom när han är färdig.
 
Kunde inte annat att skratta åt honom för han ville ha med sig lite matlåda när han skulle tillbaka till Conny. Mamma ( Lotta) brukar ju ha det när hon skall till jobbet menade han på. När jag skulle skjutsa hem honom så var han väldigt noga med att inte glömma sin lilla matlåda. Jag undrar vad Conny tänkte när han hade med sig mat.
 
På jobbet var det inte lika roligt. De hade tagit ut extra Adecco folk för att kunna handsåga upp Falu grovråg som stod i kassetter. Alltså fem manliga Adecco, ni kan ju tänka er vad bra det gick utan en enda ordinarie.Det fanns 22 vagnar när vi kom . Det var kvar 12 - 13 stycken när vi gick hem. Men de var lika glada ändå. En undrade om de skulle komma tillbaka imorgon och köra upp resten. Ärligt talat så hoppas jag inte det. Fick huvudvärk på dem.
Datorn krånglar med bilderna så det får bli bildlöst idag.Det löste sig så här blir det bilder.
Kram ♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0