7 Juli 2015

Vi vaknade halv nio, men låg kvar i sängen och läste morgontidningarna. Då fick jag en snap på telefonen. Det var Sammy och Smilla som stod ute på våran veranda. Sammy ville låna en stege eftersom han skulle sätta upp en lampa i taket i Smillas rum.
Klockan nio ringde de från tandläkaren och undrade om jag hade möjlighet att komma till klockan tio. De hade fått ett sent återbud. Självklart tackade jag ja. Det blev snabba ryck med frukost och att göra mig iordning.
Så nu idag rengjorde hon ( tandläkaren Emelie ) rötterna från bakterier. Fick ligga och gapa i över en timme. Sprutades in bakteriedödande medel. Om ett par månader skall jag tillbaka och göra den riktiga rotfyllningen. Men det känns så skönt att man börjar bli normal i munnen igen.
När jag kom hem så hade posten kommit. Äntligen något roligt i brevlådan. Linus och Eva som firade att de hade varit gifta med varann i ett år den 28 Juni. Härligt med ett tack brev ett år efter bröllopet. Kommer aldrig att glömma vädret den dagen. Tänkte faktiskt på det i år när det var så mycket bättre väder. Förra året var det ju ok under själva vigseln men hela kvällen verkligen regnade det.
Vi fick lunchsällskap av Sofie. Vi åt kyckling - pastasallad.
Pappa kom när vi precis hade ätit färdigt. Så efter en stund blev det jordgubbar och grädde till kaffet. 
Lite trivsamt småprat vid fikan.
Framåt kvällen så grillade vi tillsammans med Simon och Kimberly. Känns som jag inte gjort annat än ätit idag.
Min fina lilja som jag har ute i trädgården har slagit ut.
Tack alla för en trevlig dag. Skönt att ha semester och kunna umgås lite.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0