4 Juni 2015

Natten på jobbet gick över förväntan. Fast vid tretiden var jag ganska så mör. Men sedan var det full rulle och då hinner man inte känna efter hur trött man är.
När jag vaknade stod denna vackra blomman ute på verandan. Jag gissade på att det var min kära dotter som hade varit i farten. Min gissning stämde till fullo. Tack så mycket gumman go ♥
Väntade på att Stenis skulle komma hem vid halv fem men det dröjde så jag började fundera på om det hade hänt någonting.Men klockan fem kom han inåkandes på denna. 
Sammy och Simon har köpt den tillsammans . Men än har ingen av dem mc - kort så det blir till att övningsköra med Sten-Åke. 
Detta är ju inget som jag är jätt glad för. Men en orolig Mamma har ju inte så mycket att säga till om.
Nu skall jag ladda för sista skiftet för denna gång.
Kram ♥
Ett stort GRATTIS till Hans - Erik som fyller 53 År idag . Hipp Hipp HURRA ♥ Här står han tillsammans med sin Farbror Sten-Åke och kusinen Simon. 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Nu får väl du också köpa en :P jättefin:) Och de har väl lite trafikvett så det blir nog bra :) Tufft att köpa den tillsammans hihi med tanke på sveriges väder och vind :) härligt !!! Kram!

Svar: Nej jag kommer aldrig att äga någon. Måste ju också ta körkort för Mc isåfall. Ja vi får väl se hur det blir för dem att äga den tillsammans. Men de jobbar ju ganska så olika. Kram
Susanne Svensson

2015-06-05 @ 06:59:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0